d00f41ef3f099eb0f494796f2dfd0bc3Pana nu demult, copiii nu aveau la dispozitie o gama foarte larga de jocuri si jucarii. In ziua de azi, lucrurile au evoluat foarte rapid, inclusiv in domeniul ludic. Dar, chiar si in era tehnologiei, putem gasi jocuri atractive pentru cei mici, invatandu-i sa se joace in aer liber, sa alerge si sa se bucure de natura. Daca sunteti niste parinti ocupati sau pur si simplu vreti o modalitate noua de distractie pentru copilul dumneavoastra, noul trend in acest aspect este balansoar exterior copii.

Ce este un balansoar exterior copii?

Din ce in ce mai multe parcuri, atat din mediul urban cat si din cel rural sunt dotate cel putin cu un balansoar exterior copii. Concret, el este construit din lemn, asezat pe un arc flexibil si este reprezentat de un animal care infatiseaza ponei, girafe vacute, etc  realizat in culori si cu modele atractive pentru copii. Acest tip de balansoar exterior copii  se poate monta prin doua moduri diferite: fie prin fixare pe suprafata de beton, fie prin ingropare. Suporturile pentru maini si picioare sunt realizate din HDPE (High-density polyethylene), cu material antiderapant pentru siguranta si confortul copilului dumneavoastra.

Un alt model de balansoar exterior copii este cel pentru 2 persoane. Acest tip este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 8 ani si cu greutatea de pana la 40 de kg/ scaun. Modelul Spiro Hop se roteste la360 de grade, are inaltimea reglabila si se poate folosi atat la exterior cat si in interior.

Unde se poate monta un balansoar exterior copii?

In momentul de fata, piata are o gama larga de deschidere in ceea ce priveste modelele de balansoare exterioare. Ele pot fi montate atat in parcurile  si gradinile publice, cat si in curtea locuintei personale. Nu necesita un spatiu foarte mare, acest balansoar exterior copii avand inaltimea profilului care se ingroapa de aproximativ 40 de cm. Se monteaza obligatoriu de un adult, citind inainte instructiunile ce vin insotite de produs. Conform regulilor, se vor efectua frecvent verificari si intretineri a partilor principale, a elementelor de sustinere, fixare si ancorare, pentru a evita eventualele accidente.

Cui se recomanda acest balansoar exterior copii?

Un balansoar exterior copii este o modalitate distractiva de joaca este recomandata tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 3-5ani, cu greutatea maxima admisa de 25- 30 de kg.

De unde puteti cumpara un balansoar exterior copii?

Pentru un parinte este foarte importanta siguranta copiilor, chiar si in mediul de joaca. De aceea, in alegerea unui balansoar exterior copii sau a oricarei alte jucarii, trebuie sa fiti precauti si sa alegeti mereuprodusele de cea mai buna calitate. Compania online avenitbarza. ro  ofera servicii si produse de cea maibuna calitate, la preturi accesibile oricui. Societatea vine in ajutorul clientilor cu reduceri zilnice si transport gratuit pentru comenzile mai mari de 400 de lei. In cazul in care sunteti nelamurit sau aveti intrebari asupra unor produse precum un model de balansoar exterior copii, puteti sa contactati firma, printr-una din modalitatile afisate si pe site-ul avenitbarza.ro si anume telefonic, messenger sau folosind adresa de e-mail info@avenitbarza.ro.