Avantaje vopsea PVC pentru ambarcatiuni

Ai nevoie de vopsea PVC pentru ambarcatiunile din PVC sau pentru reconditionarea altor produse din PVC precum husele de barca, baloanele de acostare din PVC, prelatele din PVC sau reclamele pe suport din PVC? Nautic Shop este magazinul online unde vei gasi de toate pentru ambarcatiunea ta, de la A la Z.

Ce este o vopsea PVC?

 

Avantaje vopsea PVC pentru ambarcatiuni 1Vopsea PVC este o vopsea flexibila si este special conceputa pentru barci, pentru resigilarea si reconditionarea ambarcatiunilor din PVC, insa se poate intrebuinta si pentru orice alt produs realizat din PVC. Practic, acest tip de vopsea este si antivegetativa si se poate folosi si ca unica protectie deosebit de eficienta impotriva vegetatiei marine.

De unde pot cumpara vopsea PVC de calitate superioara? De la Nautica Shop, un magazin online care pune la dispozitia posesorilor de ambarcatiuni o gama diversificata de produse printre care se numara si acest gen de vopsea PVC.

Adauga vopseaua in cosul de cumparaturi, expediaza comanda si asteapta curierul sa ti-o livreze. Totul se desfasoara foarte simplu si rapid, bucurandu-te in acelasi timp si de promptitudine, eficienta si preturi avantajoase. In plus, varietatea de produse te va ajuta sa-ti personalizezi ambarcatiunea cu mult bun gust.

De ce sa folosesti vopsea PVC Superflex Polymarine?

 

Vopsea PVC marca Polymarine Superflex este un produs deosebit de eficient care imbina urmatoarele caracteristici:

1. Este o vopsea de finisaj cu gloss;

2. De retinut ca nu crapa si nici nu se exfoliaza;

3. Inainte de intrebuintare nu trebuie sa o amesteci, se foloseste pur si simplu. Se agita cutia putin iar apoi cu o pensula sau cu un trafalet se aplica simplu si usor;

4. Se usuca foarte repede, in maxim 30 de minute;

5. In cazul in care doresti poti aplica acest gen de vopsea chiar si la pistol, insa va trebui sa folosesti un diluant;

6. Pentru un rezultat excelent foloseste 2 straturi de vopsea PVC;

7. Rezista foarte bine la soare, dar si la salinitatea apei;

8. Pe langa reconditionarea de barci din PVC isi gaseste si alte intrebuintari. O poti folosi pentru huse de barca, baloane de acostare din PVC, prelate din PVC sau reclame pe suport Avantaje vopsea PVC pentru ambarcatiunidin PVC;

9. Acest produs este disponibil in cutii ce contin 500 ml. Gramajul este suficient pentru a acoperi 10 mp intr-un singur strat sau, daca vei aplica 2 straturi, iti este suficient pentru 2-3 mp;

10. Poti opta pentru culori diferite de la alb si negru pana la gri, rosu, albastru si portocaliu.

Polymarine a scos pe piata o vopsea PVC profesionala. Este vorba despre Superflex, o vopsea flexibila cu o foarte buna aderenta devenind parte din suprafata barcii si rezistand astfel la intemperii si abraziuni, culoarea este si ea foarte rezistenta si luciul tine pentru foarte multi ani. Se intinde foarte bine, nu crapa si nu se exfoliaza. Rezista si la razele UV si este de recomandat a se aplica in 2 straturi pentru aspect impecabil.

Nautica Shop iti pune la dispozitie aceasta vopsea la un pret foarte bun, competitiv, comanda realizandu-se din confortul propriului tau camin.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege vopsea PVC de la Nautica Shop. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Nautica Shop? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0745-884.878 si 0374-926.084 sau trimite un e-mail pe adresa office@nautica-shop.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

}