Avantaje usi batante automate

Avantaje usi batante automateUsi batante automate intalnesti in mai toate spatiile comerciale, in supermarket-uri sau spitale, deoarece reprezinta o solutie potrivita pentru traficul intens, dar si datorita functionalitatii lor deosebite si, nu in ultimul rand, aspectului estetic care isi spune cuvantul chiar si in acest domeniu.

De unde pot cumpara usi batante automate? De la Slide, o companie din Bocsa, care se afla pe piata din Romania de aproape 15 ani, timp in care ti-a oferit doar produse de calitate, la preturi atractive. In plus, pe langa produse, Slide iti ofera si servicii de proiectare si instalare a acestor usi batante.

Profita si tu de ofertele Slide pentru toate usile batante automate comercializate!

Ce sunt usi batante automate?

 

Usile batante automate sunt acele usi utilizate pentru spatiile comerciale aglomerate, pentru spitale sau pentru intrarile cu circulatie intensa. Ele se monteaza pe un gol deja existent, perfect finisat. Mai pe intelesul tuturor, aceste usi se deschid si se inchid singure atunci cand o persoana doreste sa intre sau sa iasa din spatiul comercial prevazut cu astfel de usi. Ele reprezinta bucuria copiilor, care le transforma in locul lor preferat de joaca.

Usile batante automate sunt perfect compatibile cu orice zona de intrare, adaptandu-se la perfectie. Ele sunt cele care asigura accesul din ambele directii de mers intr-un mod foarte confortabil pentru pietoni. Se deschid pana la 90 de grade dupa care se inchid in mod automat.

Acest gen de usi functioneaza perfect silentios, fiind dotate cu o unitate cu microprocesor. In functie de dorinta fiecarui client in parte, sticla usii batante automate poate fi complet transparenta sau colorata in diverse nuante, insa tot in varianta transparenta, oferind posibilitatea de a vizualiza spatiul din partea cealalta a usii.

Timpul de deschidere al acestei usi este mic, fiind vorba de 1-3 secunde. Functioneaza pe curent electric, insa sunt dotate chiar si cu baterie pentru a preintampina haos si debandada in magazine. Usile batante sunt automatizate cu ajutorul unui motor pentru deschidere. Pentru inchidere, aceste usi au bloc de franare si arc.

Avantaje usi batante automate de la Slide

 

Printre cele mai mari si mai cunoscute companii din tara care comercializeaza usi batante automate se numara si Slide. Aceasta companie iti ofera si consultanta si proiectare, dar si instalarea usii alese, astfel incat serviciile oferite sunt complexe si complete, exact pe gustul tau.

Serviciile de top oferite si experienta indelungata in domeniu face din Slide un partener pe cinste cand vine vorba de usi batante automate. Acestea prezinta numeroase avantaje dupa cum urmeaza:

– sunt perfecte pentru o intrare, fiind estetice si cu bun gust;

– sunt practice si confortabile, deschizandu-se si inchizandu-se singure;

– timpul de asteptare este mic;

– rezista traficului intens;Avantaje usi batante automate1

– sunt destinate diverselor spatii a caror intrare necesita usi speciale;

– pot avea forme diverse: rotunde sau varianta clasica;

– se pot personaliza in functie de nevoile fiecarui client in parte;

– au preturi de achizitie atractive;

– sunt rezistente;

– au durata de viata mare.

Pentru usi batante automate, ia si tu legatura cu Slide si bucura-te de calitate!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege usi batante automate de la Slide. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si produsele Slide ? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0721-364.457 sau 0737-110.001.

Articol oferit de zoom-biz.ro