Avantaje scaune manageriale de la Antares Romania

Scaune manageriale zeci de modele care mai de care mai placute, mai estetice, mai rezistente si mai moderne, gasesti de cumparat in magazinul online Antares Romania. Aceasta companie cu sediul in Cluj-Napoca are oferte de nerefuzat la capitolul scaune manageriale (nu uita insa si de mese, fotolii sau canapele de top) si-ti propune sa profiti de experienta ei de aproape 20 de ani in domeniu pentru a-ti cumpara scaunul managerial perfect pentru tine si biroul tau.

Cum arata scaune manageriale ideale pentru munca la birou?

 

Avantaje scaune manageriale de la Antares RomaniaScaune manageriale, scaune directoriale sau scaune de tip executiv, adica pentru cadrele de conducere, au un cadru solid, sunt prevazute cu spatare inalte, cu tapiserie impunatoare si au un design impecabil, care atrage atentia tuturor.

Aceste scaune manageriale sunt inca considerate ca un simbol al puterii si tocmai de aceea trebuie sa li se acorde o atentie deosebita in momentul in care sunt create, dar si alese. Designerii timpurilor noastre s-au inspirat adesea din arta religioasa medievala pentru a realiza scaune manageriale cu o estetica deosebita.

Insa partea ce tine de functionalitate, de simt practic si de confort nu conteaza cand vine vorba despre scaune manageriale? Ba sigur ca da, iar scaunele manageriale moderne sunt cu siguranta si ergonomice pentru a permite un confort maxim celui care le utilizeaza.

Deci, cum se aleg scaune manageriale ideale? Amintim de cativa pasi care ar trebui sa te ghideze inspre cea mai fericita alegere pentru tine:

1. Sa-ti permita schimbarea frecventa a pozitiei corporale;

2. Sa-ti permita o usoara inclinatie pe spate;

3. Sa aiba spatar inalt pe care spatele tau sa se sprijine, sa fie un spatar confortabil si sa formeze cu coapsele un unghi de 90 de grade;

4. Scaunul managerial ideal trebuie sa-ti permita sa-ti odihnesti picioarele pe podea;

5. Platforma trebuie sa fie paralela cu podeaua, iar coapsele sa fie asezate complet pe aceasta;

6. Sa permita miscarile naturale ale corpului, adica sa fie ergonomice;

7. Din punct de vedere topografic trebuie sa fie neutru;

8. Trebuie sa ti se potriveasca ca o manusa;

9. Sa aiba brate confortabile;

10. Sa posede roti;

11. Sa fie ajustabil pe inaltime.

Antares Romania iti ofera scaune manageriale modele variate si preturi excelente

 

Nu este usor sa alegi dintre zeci de modele de scaune manageriale, insa tocmai varietatea iti ofera posibilitatea de a gasi scaunul potrivit pentru nevoile tale. Iar Antares Romania a Avantaje scaune manageriale de la Antares Romania1inteles acest lucru si-ti ofera avantajul de a cauta printre zeci si sute de modele de scaune manageriale astfel incat este imposibil sa nu-ti gasesti propria bijuterie.

Scaune manageriale de la Antares Romania sunt foarte confortabile, practice, functionale, au un design impecabil, se potrivesc oricarui birou si-ti dau prestanta in orice situatie atat in fata angajatilor, cat si a partenerilor de afaceri.

Modelele propuse de catre Antares Romania au forma ergonomica, combina lemnul cu inoxul, pielea naturala si stofa de calitate superioara, sunt fixe sau mobile, au roti sau un suport de tip sanie. Important este ca sunt de calitate, rezistente si ca au preturi bune de achizitie.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege scaune manageriale de la Antares Romania. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Antares Romania? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0746-629.807 si 0213-615.151 sau trimite un e-mail pe adresa antares@scaune.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);