bftDaca pentru multe femei inelele, bratarile, colierele si cerceii sunt accesorii fara de care nu ar iesi niciodata din casa, pentru unii barbati, dar si pentru femeile pasionate de condus masinile sunt adevaratele bijuterii. Orice om care detine o masina e atat de atasat de ea, incat nu ezita sa o foloseasca zilnic, chiar si pe distante scurte. Masina ii da posesorului senzatia ca e independent si ii permite sa parcurga distante mari in putin timp.

Orice om care vrea sa isi cumpere o masina analizeaza foarte bine ofertele de pe piata. Atunci cand face o alegere ia in considerare dotarile si pretul  fiecarui model, felul in care arata, tipul, cantitatea si costul combustibilului necesar. Masinile scumpe, cu motoare performante si design modern sunt considerate bijuterii. Insa o masina nu e pretioasa doar pentru ca e scumpa, ci si pentru ca ne utila in viata de zi cu zi. Si cele mai ieftine masini reprezinta totusi investitii financiare mari. Nu ne cumparam o masina in fiecare zi, de aceea pe cea pe care o folosim trebuie sa o protejam cum putem mai bine.

Cum iti protejezi masina?

Pentru ca masina noastra sa reziste la drum lung si sa poata fi folosita pentru cat mai mult timp e necesar sa o ducem la service cat se poate de des, chiar si pentru controale de rutina. Ca sa arate bine trebuie sa o ducem la spalatorie. Evident, trebuie sa o conducem cu grija ca sa nu ne ciocnim de alti participanti la trafic sau de obstacolele neprevazute. La fel de important e sa o protejam de hoti. Cum putem face asta? Cu automatizari ale usilor de garaj de la Vector Systems.

Ce sunt automatizarile usilor de garaj?

Asa cum le spune si numele, automatizarile permit inchiderea si deschiderea automata a usilor de garaj. Asta inseamna ca nu mai e nevoie ca de fiecare data cand iesiti sau intrati in garaj sa coborati din masina si sa actionati asupra unui dispozitiv manual de inchidere sau de deschidere a usii. Inchiderea si deschiderea se fac automat, asa ca nu mai pierdeti timp pretios. Automatizarile usilor de garaj ne fac viata mai usoara atunci cand suntem in intarziere.

Sistemele oferite de Vector Systems permit inchiderea perfecta a usilor. Asta inseamna ca masina este protejata de furturi. A ramane fara masina din cauza unui furt e un adevarat cosmar. E un soc prin care nimeni n-ar vrea sa treaca, desi e posibil ca politia sa-l prinda repede pe raufacator. Automatizarile usilor de garaj ingreuneaza mult activitatea hotilor de masini. Sunt sisteme necesare pentru posesorii de masini scumpe, dar si pentru cei care au facut investitii mai mici cand si-au luat un autoturism.

Automatizarile pe care firma Vector Systems vi le pune la dispozitie sunt silentioase si sunt disponibile la un pret avantajos. In cazul in care se intrerupe curentul usile pot fi deblocate printr-un sistem bine pus la punct.

Firma Vector Systems ofera solutii complete pentru sisteme de securitate, supraveghere si control al accesului. Nu lipsesc sistemele de alarma si sistemele antiincendiu.} else {