statii filtrare aer

statii filtrare aerDetineti o firma si doriti sa montati in interiorul acesteia o statii filtrare aer? In fabrica pe care o gestionati au functionat pana de curand mai multe statii filtrare aer, insa acum trebuie inlocuite cu altele noi, pentru ca sau nu mai functioneaza la parametrii optimi? Va intereseaza sa achitionati statii filtrare aer de la o firma cu reputatie foarte buna? Daca da, nu mai este nevoie sa mai cautati in alta parte, solutia va este oferita de firma Asimo Trading Prod din judetul Arges.

Asimo Trading Prod- Specialist statii filtrare aer

Este firesc sa va doriti sa stiti cateva informatii despre activitatea si obiectul de activitate al firmei de la care vreti sa cumparati statii filtrare aer. Asimo Trading Prod a fost infiintata in urma cu doi ani, avand sediul in localitatea Rucar din judetul Arges si ofera tuturor celor interesati solutii eficiente pentru problemele de ventilatie industriala si filtrarea aerului. In numai doi ani de activitate, aceasta firma a reusit sa castige increderea a numerosi clienti, prin multa munca si seriozitate.

Preturile avantajoase, calitatea deosebita a produselor, precum si conditiile de livrare foarte avantajoase, au determinat tot mai multe persoane juridice sa apeleze la serviciile firmei Asimo Trading Prod. Clientii firmei pot beneficia de suport si asistenta profesionala de fiecare data cand au nevoie. Printre domeniile pentru care sunt realizate produsele firmei Asimo Trading Prod se numara: cel al industriei lemnului, metalurgie, industria cimentului, cea chimica, cea a prelucrarii mecanice etc.

 Oferta Asimo Trading Prod

Firma argeseana Asimo Trading Prod va ofera o variata gama de produse, printre acestea facand parte si statii filtrare aer. Produsele sunt grupate in mai multe categorii pe care le puteti vizualiza complet, cu descrierile aferente pe site-ul  echipamenteexhaustare.ro. Iata care sunt cateva din categoriile de produse pe care le puteti gasi in oferta acestei firme:

–          echipamente exhaustare industria lemnului

–          echipamente fum si ceturi uleioase

–          tubulatura si piese speciale din tabla zincata

–          ventilatoare centrifugale

–          sisteme de detectaresi stingere scantei

–          filtre ATEX-industrie etc.

In cadrul acestei firme va mai sunt oferite si o serie de servicii, printre care: proiectare instalatii de transport pneumatic, protectia impotriva incendiilor, consultata pentru alegerea de echipamente de exhaustare, masurarea debitelor si a caderilor de presiune in anumite instalatii de exhaustare deja existente etc.

 Pasii necesari pentru statii filtrare aer?

In cazul in care oferta acestei firme specializate in statii filtrare aer vi se pare atractiva si vreti sa incepeti o colaborare, trebuie sa stiti ca Asimo Trading Prod poate fi contactata prin telefon, fax sau e-mail. Fie ca vreti sa solicitati informatii cu privire la anumite produse, fie ca aveti nevoie de unele servicii oferite, veti fi pe deplin multumit de calitatea acestora si placut impresionati de amabilitatea angajatilor sai.