exhaustoare modualre

Tu ce faci cu rumegusul rezultat in urma prelucrarii lemnului? Probabil ca-l arunci. Afla ca exista numeroase modalitati prin care te poti bucura de beneficiile unui produs considerat de multi gunoi. Pana la a descoperi avantajele rumegusului trebuie sa gasesti o alternativa prin care sa-l poti colecta intr-un mod eficient si sigur. Ai utilizat vreodata exhaustorul de rumegus? Nu, nu este vorba de vreun utilaj elaborat si pretentios, ci despre un aspirator special conceput pentru colectarea prafului si rumegusului.

Cauti un furnizor de exhaustoare modulare? Vrei sa ai garantia unor echipamente performante si in acelasi timp, avantajoase ca pret? Consulta oferta celor de la Asimo Trading Prod, companie ce are ca principal domeniu de activitate furnizarea de solutii in domeniul industrial. Oferta Asimo Trading Prod se adreseaza unor domenii ca: metalurgie, industria lemnului, industria automotiva, sudura, industria cimentului, industria alimentara si industria chimica.

Asimo Trading Prod comercializeaza exhaustoare modulare pentru praf si rumegus, disponibile in 3 modele. In oferta Asimo Trading Prod gasesti aspiratoare cu 1 sac, 2 saci si 3 saci. Exhaustoarele pot fi prevazute cu coliere metalice rapide, rotor palete curbe, carcasa din tabla zincata, sistem de role, etc.

Marele avantaj? Aspiratorul de rumegus face aerul la locul de munca mai curat si mai sanatos. Asadar, alege exhaustoare modulare si bucura-te de conditii optime de lucru.

Exhaustoare modulare-Colecteaza rumegusul, elimina praful

Trecut prin masina de taiere, un bustean (indiferent de dimensiuni) poate lasa in urma lui o mizerie de nedescris. Mai exact, praf, aschii si rumegus. Indepartarea materialelor rezultate poate da multe batai de cap (de la efort pana la timp pierdut). Deseurile din materiale lemnoase pot sa afecteze satatatea celor din jur.

Pentru stocarea si reciclarea deseurilor de acest tip, specialistii recomanda exhaustoare modulare. Aspiratoarele de praf si rumegus sunt excelente atat pentru cei care prefera sa lucreze singuri (acasa), cat si pentru companiile ce activeaza in domeniul prelucrarii lemnului si in industria mobilei. Exhaustoarele sunt disponibile in mai multe variante, cu dimensiuni si puteri diferite, in functie de cantitatea de rumegus si praf ce trebuie colectata. In plus, un exhaustor modular este usor de utilizat si manevrat.

De ce sunt utile exhaustoarele modulare? 

In primul rand, exhaustoarele mentin un mediul de lucru curat. In al doilea rand, prin intermediul unor exhaustoare poti colecta rumegusul, pe care il poti folosi mai apoi la alte activitati. De exemplu, pentru incalzirea locuintei, rumegusul este una dintre alternativele ecologice cele mai potrivite. Brichetele de rumegus pot inlocui lemnul, fiind mult mai ieftine.

De asemenea, rumegusul mai poate fi folosit ca mulci sau ca ingredient la compost (rumegusul poate sa absoarba azotul din sol ducand la disparitia buruienilor si a plantelor nedorite).

Asimo Trading Prod-Exhaustoare modulare. 3 modele cu aceeasi performanta!

Problema stocarii si a reciclarii deseurilor lemnoase este o prioritate pentru Asimo Trading Prod. In acest sens, compania iti pune la dispozitie o gama bogata de exhaustoare modulare, in functie de necesitati.

Din oferta Asimo Trading Prod poti opta pentru aspiratoare prevazute cu 1, 2 sau 3 saci de colectare.

Caracteristicile tehnice variaza de la un model la altul, astfel ca poti alege produsul in functie de: puterea motorului electric, capacitatea sacilor colectori si filtranti, suprafata filtranta, debitul maxim de aspiratie, nivelul de zgomot, greutate si dimensiuni.

Mai mult, iti oferim accesul si la preturi foarte bune.

Pentru mai multe detalii si pentru a comanda exhaustoare modulare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

}