confort-logoSunteti in cautare de arzatoare automatizate? Consultati oferta companiei bucurestene Confort (www.confortenergy.ro) si alegeti modelul potrivit aplicatiei dumneavostra: utilizare la cazanele de apa fierbinte si apa calda, la cazanele de abur, la generatoarele de aer cald, la instalatiile termice agricole sau la diverse alte tipuri de instalatii industriale ori casnice.

Despre arzatoare automatizate, avantajul utilizarii acestora si modul de functionare

Spre deosebire de arzatoarele clasice, care pot deveni adevarate “capcane ale mortii” prin intoxicarea cu monoxid de carbon, atunci cand cosul este infundat sau nu este asigurata o aerisire corecta, arzatoarele automatizate sunt 100% sigure, pentru ca se intrerup din functionare in cazul unui tiraj de aer necorespunzator, precum si la sistarea accidentala a gazelor. Potrivit  OUG 91/2005, modificata prin OUG 184/2005, persoanele care doresc sa cumpere arzatoare automatizate pentru aplicatii casnice beneficiaza de subventii sub forma de bonuri valorice (300 de lei pentru maxim 3 arzatoare de acest tip achizitionate).

Arzatoarele automatizate au constructie monobloc, functionarea acestora fiind asigurata de catre panoul de comanda ce poate fi montat pe arzator sau separat, in functie de solicitarile fiecarui client in parte. Structura constructiva este aceeasi la toate tipurile de arzatoare automatizate, indiferent ca functioneaza  pe gaz metan, pe GPL, pe baza de produse petroliere ori sunt mixte.

Tipuri de arzatoare automatizate puse la dispozitie de Confort

Confort va pune la dispozitie mai multe tipuri de arzatoare automatizate NU-WAY Anglia, eficiente si avantajoase ca pret. Acestea sunt fiabile, calitative, rezistente, durabile si au un nivel al zgmotului redus in timpul functionarii.

Arzatoare automatizate mixte –realizate in conformitate su standardele europene in vigoare (EN 276 si EN 676), disponibile pentru gaz natural, GPL, biogaz si CLU. Sunt potrivite pentru cazane de inalta rezistenta, iar inchiderea clapetei de aer este completa. Panoul de control este montat pe arzator, functionarea realizandu-se in doua trepte.

Arzatoare automatizate pe combustibil lichid, compatibile cu cerintele de mediu. Functionarea este silentioasa si se face intr-o singura treapta, arzatoarele fiind dotate si cu tub de aspiratie aer, plus ajustare hidraulica a aerului de admisie. In caz de defectiune, piesele sunt usor de comandat si de obtinut.

Arzatoare automatizate pe gaz (natural sau GPL) –  va ajuta sa faceti o economie considerabila de energie. Sunt dispozitive fiabile, contactele de tip plug-in facilitand instalarea. Functioneaza in doua trepte sau modulant. Ca si dotari optionale, pot fi prevazute cu: ajustare oxigen pentru un control imbunatatit al emisiilor, viteza variabila a ventialtorului de ardere, amortizor de zgomot, legatura mecanica Non Autoflame, controlere de nivel de apa separate sau integrate pentru cazan de abur, interfata transfer de date, configurator aer/gaz.

In cazul in care aveti nevoie de ajutor de specialitate in achizitionarea de arzatoare automatizate, specialistii Confort va sunt alaturi, putand fi contactati telefonic 0744.625.059/0744.586.218 sau prin email – confort@clicknet.ro.

Achizitionati cu incredere produsele puse la dispozitie de Confort si, cu siguranta, va veti alatura listei de clienti multumiti ai companiei, intre care figureaza: Indagrara Prodcom, Modern Calor, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, Certimpex Focsani, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Diami (produse lactate), Inedit Dr.Oetker, Unicom Group.} else {