apartamente ion mihalache

apartamente ion mihalache

Orice parinte vrea ce e mai bun pentru copiii lor, inclusiv un loc in care sa ii creasca, sa ii duca la scoala, sa ii plimbe sau sa fie aproape de ei chiar si cand sunt la munca. Orice copil isi doreste ca scoala sa fie cat mai aproape, sa aiba poata dormi mai mult, sa aiba timp mai mult de distractie si nu de mers pe jos degeaba. Oricine isi doreste o zona linistita si inverzita in preajma blocului sau. Si apartamentele Ion Mihalache au toate acestea. Nu pentru ca cineva s-a gandit sa adune tot ce e mai bun intr-un singur loc, ci pentru ca aceste apartamente se afla intr-o zona foarte linistita, aproape de parcurile Kiseleff si Herastrau, aproape de Victoriei, aproape de Arcul de Triumf, cumva o zona de elita a capitalei. Doar daca te gandesti ce personalitati isi au resedinta aproape de bulevardul Ion Mihalache, ai garantia ca ai ajuns intr-o zona unde te poti bucura de toate avantajele unui ansamblu rezidential cu apartamente de lux.

Apartament Ion Mihalache – comfortul e la tot pasul

Daca nu sunteti pasionat de o zona buna, ci doar de un apartament aratos, si cu acest lucru sunteti acoperit. Apartamentele Ion Mihalache au fost gandite pentru a satisface cele mai exigente asteptari in materie de finisari interioare, mobila de bun gust cu aspect modern sau tehnologie care sa satisfaca si cele mai ciudate asteptari. In fond, suntem in epoca digitala si un apartament trebuie sa tina pasul cu cei care il cumpara. Un apartament Ion Mihalache are de toate, de la senzori de caldura pana la gadgeturi care masoara orice aspect al vietii cotidiene pentru a va oferi o experienta unica. Faptul ca sunt amplasate intr-un cartier foarte bun, aceste apartamente Ion Mihalache sunt o alegere desavarsita. Atat ca pret, cat si ca grad de confort.

Apartament Ion Mihalache – daca ne distram, o facem bine.

Cand te-ai hotarat asupra unei zone de locuit, esti interesat si de aspectul mai distractiv al acesteia. Nu ti-ai dori ca cea mai apropiata zona pentru a bea o bere buna este la o ora de mers. Din fericire, si acest aspect este acoperit de apartamentele Ion Mihalache, pentru ca peste drum, la maxim 10 minute de mers ai Beraria H, Rock Cafe sau BOA club. Si cum aceste localuri au fel de fel de evenimente in fiecare zi, este imposibil sa nu iti gasesti o seara in care sa gusti o bere buna si sa ai parte de un concert sau un spectacol de stan-up comedy.

Si daca e chiar necesar sa te relaxezi pe afara, ai parte de lacul Herestrau si in momentul in care vine caldura, te poti plimba cu barculetele. Sau te poti plimba doar pe faleza, la cat de mare este zona, sigur iti vei ocupa timpul in cel mai frumos mod posibil. Si daca vrei sa faci cumparaturi, poti imediat sa iei un autobuz sa ajungi la Baneasa Shopping City si sa iti mobilezi apartamentul Ion Mihalache asa cum iti doresti tu.