tomoiu gabriela

tomoiu gabriela

Atunci cand vrei sa cumperi o locuinta, te ghidezi dupa o serie de elemente pe care le iei in calcul. O importanta deosebita pentru confortul casei o are tamplaria, deoarece o buna conservare a temperaturii interioare se datoreaza tipului de tamplarie folosit.

In ceea ce priveste constructiile moderne cu apartamente de vanzare Bucuresti, acestea folosesc sistemul termopanelor, care este eficient si in acelasi timp estetic.

Fabricata din PVC sau aluminiu, reprezinta un sistem relativ recent intrat pe piata noastra, adica dupa revolutie. Acest gen de tamplarie aduce cu sine o serie de caracteristici care o fac atat de apreciata.

Apartamente de vanzare Bucuresti, construite la cele mai inalte standarde

Dezvoltatorii imobiliari cauta mereu solutii dintre cele mai novatoare pentru a construi locuinte atractive. Asadar, termopanele sunt utilizate pe scara larga la constructia noilor habitate.

Brandul celebru sub care este fabricata tamplaria montata la constructia rezidentiala pusa in vanzare de investitorul de top din Bucuresti, Tomoiu Gabriela, este Schüco, renumit pentru produsele sale de cea mai buna calitate.

Tamplaria din PVC fabricata de Schüco reprezinta un profil cu cinci camere, prin care se realizeaza o izolatie termica excelenta. Cerceveaua are un design inovativ, de forma concava. Pentru profilele albe sunt utilizate garnituri din EPDM argintii, iar pentru profilele foliate se folosesc garnituri negre.

Apartamente de vanzare Bucuresti dotate cu ferestre tripan

Geamurile utilizate la multe apartamente de vanzare Bucuresti construite de dezvoltatorii imobiliari sunt extrem de eficiente, mai ales cele de tip tripan, care reprezinta in fapt trei foi de sticla intre care exista niste baghete care sunt umplute cu silicagel, iar grosimea sticlei variaza intre 4 si 6 mm. Distanta dintre doua foi poate fi si ea diferita, de la 12 la 20 mm. Pentru a imbunatati coeficientul de transport termic, intre foliile de sticla se introduce un gaz rar, de obicei Argon, exact asa cum se face si in cazul termopanului obisnuit.

Astfel de ferestre sunt montate in apartamentele vandute de investitorul imobiliar Tomoiu Gabriela, in plus este folosita sticla fabricata sub marca Saint Gobain. Acest gen de sticla ofera o protectie termica eficienta pe tot parcursul anului, contribuind substantial la economisirea energiei folosite iarna pentru incalzirea locuintelor si vara la racirea lor.

Apartamente de vanzare

Importanta tamplariei este deja binecunoscuta de toata lumea in asigurarea confortului termic din interiorul locuintei, iar acest sistem tip sandvis format din instalarea mai multor foi de sticla prin intermediul baghetelor si a membranelor de cauciuc reuseste sa mentina iarna caldura in casa, deoarece circa 40% din pierderile de caldura se produc prin intermediul usilor si ferestrelor.

In noile apartamente de vanzare Bucuresti, problema aceasta este rezolvata, gratie acestui sistem inovativ. Acum, tamplaria clasica din lemn a devenit aproape inutilizabila, deoarece noul sistem din aluminiu sau PVC reprezinta o bariera termica mult mai eficienta. Eficienta ei este cu atat mai mare si datorita proprietatii de reflectare a caldurii soarelui pe timpul verii. Prin urmare, in zilele toride atmosfera interioara va fi una racoroasa si placuta iar aparatele de aer conditionat aproape ca nu au motiv sa mai fie puse in functiune.