Datorita programului Prima Casa, tot mai multi tineri prefera sa renunte la optiunea chiriei si sa isi achizitioneze propria locuinta. Cele mai cerute oferte sunt de obicei pentru apartamente 1 camera Bucuresti deoarece nu-si doresc nici o rata exorbitanta, dar vor sa se bucure de un oarecare confort. Printre dezvoltatorii imobiliari de succes de la aceasta ora se numara si Tomoiu Gabriela, un om pe care va puteti baza si care va ofera apartamente 1 camera Bucuresti construite la standarde inalte de calitate.

Apartamente cu 1 camera Bucuresti realizate din materiale de foarte buna calitate

 Tomoiu Gabriela va ofera apartamente 1 camera Bucuresti realizate din materiale de cea mai buna calitate, de la firme de renume din domeniu. Incepand de la caramida extrem de rezistenta la presiune sau in caz de cutremure de la Brickston si continuand cu sistemele mecanizate de tencuiala de la Baumit, puteti fi siguri ca sunt doar branduri de top. In cadrul acestor apartamente 1 camera Bucuresti oferite de Tomoiu Gabriela, s-a pus un foarte mare accent pe obtinerea unui confort termic si acustic sporit. Este important mai ales daca sunteti o familie tanara cu un copil mic sa nu fiti deranjati de zgomotele din exterior. Astfel ca intreaga tamplarie PVC si sticla folosita pentru geamuri au fost special alese pentru a oferi un plus de protectie in acest sens. Sticla in 3 straturi de la Saint-Gobain, un brand cu o istorie de peste 300 de ani in domeniu, este si foarte rezistenta in caz de efractie, astfel ca aveti un beneficiu in plus. La capitolul izolare termica, aceste apartamente 1 camera Bucuresti oferite de Tomoiu Gabriela au un avantaj foarte mare. Datorita sistemului de izolatie exterioara de la Austrotherm si a celorlalte elemente care ajuta la pastrarea caldurii in interiorul apartamentului, costurile cu intretinerea in special pe timpul iernii ajung sa fie pana si cu 70% mai scazute.

Alte beneficii ale acestor apartamente cu 1 camera Bucuresti oferite de Tomoiu Gabriela

Nu s-a facut rabat de la calitate in absolut niciun aspect al acestor apartamente 1 camera Bucuresti oferite de Tomoiu Gabriela. Inclusiv la subsoluri s-a pus foarte mare accent pe o izolare propice, astfel incat cu ajutorul spumei poliuretanice nu se pune problema existentei unei scurgeri. In plus, aceasta nu favorizeaza aparitia mucegaiului si este un material foarte bun de izolare. Aceste subsoluri servesc ca si parcare interioara pentru masini si exista un lift care face legatura direct cu casa scarii, astfel incat indiferent de vremea de afara, aveti acces direct de la masina in casa.

Apartamente cu 1 camera Bucuresti in ansamblurile rezidentiale oferite de Tomoiu Gabriela

Aceste apartamente 1 camera Bucuresti promovate de Tomoiu Gabriela reprezinta solutia ideala pentru cei care isi doresc un plus de confort si lux in viata lor. Clientii isi pot alege propriile finisaje in functie de preferinte si au acces in imediata apropiere la mijloace de transport in comun. Este o zona perfecta pentru tinerii moderni care isi doresc propria locuinta si isi pot permite o astfel de investitie.}