9063195f7cfca09a1075c0177180e9e5 De fiecare data cand vrem sa cumparam un produs ne uitam pe eticheta lui, fie ca e un produs de imbracaminte, unul electronic sau unul alimentar. Cand mergem la supermarket se intampla uneori sa petrecem minute in sir cu un produs in mana, citindu-i eticheta. Doar dupa ce ne convingem ca este produsul potrivit pentru noi il punem in cos.

A devenit aproape un reflex sa verificam data de expirare a produselor alimentare inainte sa le cumparam. Ne gandim cat timp a mai ramas pana cand produsul va iesi din perioada de valabilitate si ne intrebam daca vom apuca sa-l consumam inainte de depasirea termenului. Dar asta nu e tot: citim etichetele ca sa descoperim daca produsele contin substante periculoase in exces. Ne ferim de E-uri, de aditivi alimentari, de coloranti si de conservanti. Etichetele produselor alimentare ne indica in ce masura acestea contin ingrediente la care suntem alergici.

Marcarea produselor este obligatorie prin lege. Regulile pe care trebuie sa le respecte producatorii si distribuitorii difera in functie de fiecare categorie de produse. Marcarea si codificarea se poate face cu echipamente special concepute pentru asta. Compania Multitech comercializeaza astfel de produse.

Aparate marcare micropercutie performante

Multitech e o companie care are sediul in Brasov si puncte de lucru in Timisoara, Cluj-Napoca, Caransebes, Bucuresti, Vaslui si Targu Mures. Clientii companiei sunt distribuitori si producatori de bauturi, de tutun, de produse cosmetice, de produse farmaceutice si de alimente, dar si specialisti din industria constructiilor de masini si din alte industrii.

Firma Multitech comercializeaza aparate marcare micropercutie, dar si alte produse de codificare si de marcare: lasere pentru gravura, statii de marcare, imprimante pentru etichete, scannere, terminale mobile, cerneluri pentru imprimante, aplicatoare de etichete, imprimante industriale, imprimante mobile pentru etichete, aplicatii software la comanda, marcatoare de produse, imprimante Videojet, masini de codificare, masini de etichetat, imprimante pentru coduri de bare si lasere pentru gravarea produselor.

Ce fel de aparate marcare micropercutie gasesti la Multitech?

Firma Multitech pune in vanzare aparate marcare micropercutie de foarte buna calitate. Acestea sunt marca Couth si pot marca aproape orice fel de material, de la metal pana la sticla, lemn, plastic si altele. Marcarea se poate face indiferent de forma materialului: convexa, concava, plana sau neregulata.

Sistemele de marcare Couth sunt de mai multe feluri: SuperFast, ScratchMarking, Standard si DeepMarking.

Aparatele SuperFast sunt cele cu ajutorul carora se realizeaza o marcare foarte rapida. Sunt simple si robuste. Au dimensiuni mici si sunt usoare, asa ca pot fi folosite in spatii reduse. Fiind portabile, cu ele se pot marca materiale grele, care nu pot fi manevrate usor. Firma Multitech comercializeaza aparate SuperFast cu trei dimensiuni: 50 x 25, 100 x 25 si 160 x 25.

Aparatele Standard sunt concepute pentru marcarea pe suprafata mare. Sunt disponibile in doua dimensiuni: 90 x 60 si 150 x 100.

Aparatele DeepMarking sunt potrivite pentru marcarea in adancime. Compania brasoveana comercializeaza doua modele de astfel de aparate: Couth 72 x 35 si Couth 200 x 35.