In ziua de astazi ne confruntam din pacate, in tara noastra cu o diminuare a spatiilor verzi, ca urmare a ritmului alert in care se construieste si a lipsei unei legislatii clare care sa prevada exact unde si cum se poate construe. Din aceste motive, locuitorii din mediul urban nu dispun de sufficient spatiu verde. Singurele spatii in care se pot relaxa sunt parcurile, in multe orase fiind foarte putine sau chiar lipsind in totalitate sau padurile de la marginea acestora, in unele cazuri. Cu toate ca nu dispunem de suprafete mari de spatiu verde, nici macar cel existent nu este amenjat corespunzator in multe cazuri si acest lucru afecteaza intreg peisajul urban. Spre deosebire de alte tari din vestul Europei in Romania nu suntem inca obisnuiti sa punem accentul pe amenajari spatii verzi. In cazul in care doriti sa apelati la o firma care se ocupa de amenajari spatii verzi, puteti conta pe Odu Green Roof din Targu Mures.

Sa facem cunostinta cu firma Odu Green Roof, care se ocupa de amenajari spatii verzi

Aceasta firma, localizata in centrul tarii, in Targu Mures si-a inceput activitatea in urma cu 12 ani, iar obiectul sau de activitate il reprezinta amenajari spatii verzi, importul si comercializarea de flori si arbusti ornamentali. Cu siguranta ca, va ganditi ca in acest domeniu muncesc doar oamenii pasionati cu adevarat de acest domeniu si asa si este; echipa acestei firme este formata din profesionisti, care reusesc ca dintr-un spatiu banal si neingrijit sa obtina unul deosebit si atractiv, in care te poti relaxa si simti bine. Experienta bogata acumulata in atatia ani de munca, seriozitatea si ideile originale pe care le au cei care lucreaza la Odu Green Roof constituie principalele atuuri ale acestei firme.

Ce servicii, incluzand amenajari spatii verzi, va sunt oferite de Odu Green Roof?

Odu Green Roof este o firma complexa si foarte bine organizata, specializata in amenajari spatii verzi, capabila sa se ridice de fiecare data la nivelul asteptarilor clientilor sai. Printre serviciile de care puteti beneficia, daca apelati la aceasta firma se numara si:

–   Amenajari peisagistice, incluzand: Proiectare 3D animat, lucrari peisagistice complexe, plantare copaci solitari mari, ingazonari cu rulou de gazon

Sisteme de acoperis verde, aici fiind incluse:acoperis verde intensive tip gradina, pereti verzi si gradini verticale, terasa tip Deck, cu acces pietonal, acoperis verde biosolar cu panouri solare etc.

Specialistii firmei vor tine cont de parerile si preferintele dumneavoastra inainte de a incepe efectuarea lucrarii, astfel incat la final sa rezulte rodul muncii si ideilor puse la comun.

Manifestarea artei in amenajari spatii verzi. Contactati acum firma Odu Green Roof

Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de amenajari spatii verzi este sa luati legatura prin telefon, e-mail sau fax cu reprezentatii acestei firme din Targu Mures. In vederea obtinerii mai multor informatii, puteti sa accesati site-ul odu.ro sau puteti merge chiar direct la sediul firmei. Sunt multe moduri prin care se poate manifesta arta- iar prin amenajari spatii verzi, acest lucru este posibil, gratie profesionistilor firmei Odu Green Roof.document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);