Amenajari interioare bucatarii

Amenajarea interioara a unei locuinte este fara doar si poate mai mult decat un interior frumos din punct de vedere estetic, amenajarea interioara presupune ca designerul sa-i cunoasca pe clienti, sa le inteleaga gusturile si sa le ofere ceva adaptat nevoilor si personalitatii lor, deoarece, doar atunci cand oamenii se vor simti “acasa” in locuinta lor, proiectul de amenajari interioare va fi incununat de un real succes.

Amenajari interioare si bucataria in 2015

 

Amenajari interioare bucatariiInca de la inceputul lui 2015 designerii de interior s-au pus de acord cu privire la amenajarea interioara a unei bucatarii moderne.

Deci, cum putem caracteriza bucataria in 2015? Prin lumina, spatiu si simplitate, trei cuvinte care definesc rafinamentul si bunul gust atunci cand vine vorba despre amenajari interioare bucatarie. Se foloseste faianta alba, mica, doar pe peretele de lucru al bucatariei, de jos pana sus, pentru protectie maxima, iar pentru pardosea se utilizeaza un quartz lucios. Pentru mobila se folosesc culori vii, aprinse, care sa contrasteze cu aerul cuminte dimprejur. Desi gandul te duce la ceva foarte costisitor, acest gen de bucatarie poate fi realizat si cu un buget mai mic fie ca este vorba despre o bacatarie de apartament sau de casa.

In materie de design interior, bucataria in 2015 trebuie sa fie spatioasa si foarte atent amenajata astfel incat sa te simti ca la Master Chef atunci cand gatesti pentru familia ta. Se folosesc in special tonuri de albastru, un must-have al acestui sezon. Sau, pentru clasici, o bucatarie alb-negru este ceva de vis. Aici nu este vorba despre o bucatarie moderna, in trend, nu, ci vorbim despre modernismul la el acasa.

Cei indrazneti pot opta pentru un mix de culori complementare rezultatul fiind uimitor. Alege fronturi MDF vopsit, fronturi extra lucioase, iar aspectul modern al acestora te va cuceri din prima clipa.

Chiar daca pare demodat, lemnul ramane un material de baza pentru amenajarea bucatariei in 2015. Aparent un material rustic si clasic, lemnul se adaptaza la perfectie timpurilor moderne, iar bucataria ta va fi o adevarata incantare.

Amenajari interioare cu Art Deco Zone

 

Art Deco Zone Din Bucuresti este o echipa specializata pe oferirea de servicii de amenajari interioare atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Portofoliul Art Amenajari interioare bucatarii1Deco Zone este extrem de bogat, iar de-a lungul timpului a facut numerosi clienti fericiti prin oferirea de solutii personalizate pentru cele mai exigente gusturi.

Art Deco Zone se ocupa cu design si amenajari de interior, de la case si pana la apartamente de bloc, garsoniere sau vile, de la amenajari interioare bucatarii si bai pana la livinguri si dormitoare sau camere pentru copii amenajate cu multa culoare si veselie, totul fiind 100% personalizat.

Daca pentru tine in 2015 bucataria a ajuns la rand si vrei sa-i dai un look nou, in trend, Art Deco Zone iti va transforma incaperea intr-un spatiu estetic si practic deopotriva, astfel incat bucataria ta sa fie de nerecunoscut, iar la final spatiul disponibil pe care-l ai la indemana, perfecta ordine si imbinarea de culori si materiale sa te lase “wow”. De la gresie si faianta pana la alegerea blaturilor, a pardoselii si a nuantelor de pe pereti, echipa Art Deco Zone se va ocupa de tot.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege amenajari interioare de la Art Deco Zone. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Art Deco Zone? Pentru detalii, suna la numarul 0744-679.455 sau trimite un e-mail pe adresa office@artdecozone.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

} else {