99708f49c5f79d308b13da36250797fbAfacerile cu produse realizate in casa sunt din ce in ce mai infloritoare. Gemurile, dulceturile, prajiturile si alte dulciuri, facute dupa retete vechi si din materie prima bio, sunt apreciate mult mai mult decat cele din supermarketuri. Daca ti-ar placea sa-ti deschizi o afacere in domeniu, ai nevoie de ceva in care sa livrezi produsele si care sa atraga atentia imediat la orice targ. Cu alte cuvinte, iti trebuie ambalaje carton. Nu stii de unde sa le cumperi? Iti spunem noi: din oferta Cerasela.

Oferta la ambalaje carton

Inainte de toate, se folosesc ambalaje carton pentru a depozita si transporta in conditii optime un produs. Pizza, placintele, prajiturile si alte preparate se comercializeaza si se livreaza in cutii din carton intrucat acest material nu dauneaza sanatatii (se stie ca plasticul are efecte nocive pentru organismul oricarui om), dar si pentru ca are aspect estetic mult mai placut. Fiind usoare si rezistente, in momentul in care pui cutiile unele peste altele, produsele din interior nu se aplatizeaza, ci isi pastreaza forma.

In al doilea rand, ai nevoie de ambalaje carton intrucat le poti personaliza dupa bunul plac. Chiar daca produsul tau are gust foarte bun, posibilul client trebuie sa-l vada, in primul rand, cand mergi la un targ. Alegandu-l conform unei dimensiuni, dandu-i o anumita forma, inscriptionand un mesaj si logo-ul firmei, creezi, de fapt, o identitate pentru acel produs si il pozitionezi cat mai bine pe piata.

Ambalaje carton mai poti folosi pentru: borcane cu dulceturi, sticle cu bulion, produse fragile (lumanari, sticla, ceramica), cadouri, decoratiuni, lucruri handmade (bijuterii, papioane, panglici, palarii etc.), precum si pentru multe alte lucruri. Spre exemplu, daca detii o cofetarie si ai personal care prepara torturi la comanda, este mult mai usor sa le livrezi clientului in ambalaje carton, dar si mai sigur. Astfel, le protejezi de praful si mizeria din aer, nu se ating de nici un alt lucru, nu murdaresc bancheta masinii, isi pastreaza forma etc.

Sa facem cunostinta cu firma Cerasela!

Firma Cerasela isi desfasoara activitatea in domeniul fabricarii de ambalaje carton ondulat de toate tipurile, de carton duplex din toate gramajele, precum si de tavite din carton. Oferta societatii amintite cuprinde si urmatoarele servicii: imprimare serigrafica, caserari, stantari, tipar offset flexo si plastifieri.

Produsele sunt de calitate buna si sigure in ceea ce priveste sanatatea noastra. Oricand ai nevoie, poti face comanda la firma Cerasela de: ambalaje pentru produse de cofetarie, ambalaje pentru colete, cutii caserate, cutii pizza, cutii carton etc. In functie de produs, poti alege carton de gramaj mai mic sau mai mare.

Profita de oferta Cerasela si achizitioneaza ambalaje carton pentru produsele pe care vrei sa le comercializezi. Pentru ca marfa ta sa aiba un impact cat mai mare la targuri si expozitii, ambaleaz-o intr-un mod inedit. Chiar daca restul participantilor vor comercializa marfa asemanatoare cu a ta, vei iesi in evidenta datorita acestor ambalaje carton. Este bine, de asemenea, si sa imprimi un text si un logo pe acestea ori sa lipesti pe ele etichete cu mesaje amuzante, cu ingredientele pe care le contin produsele si, bineinteles, cu datele tale de contact.

Pentru detalii si comenzi suna la numarul de telefon 0722.468.044.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);