1216p1Accesoriul ideal pentru fixarea produselor din materiale precum carton, tesatura de tapiterie, PVC sau piele, capsatorul pneumatic nu trebuie sa lipseasca din echipamentul atelierelor de confectionare. Cu un design modern si conceput in asa fel incat sa fie usor de manevrat, acesta ofera o fixare rezistenta si durabila. Este un produs ce se adapteaza cu succes multor domenii, cu greutate mica dar cu putere mare. Fie ca este vorba de fixarea pervazurilor profilate, a scaunelor si a panourilor antifoc, repararea incaltamintei, tablourilor si decoratiunilor, ori fixarea ambalajelor, capsatoarele pneumatice reprezinta solutia ideala.

Este o scula dedicata profesionistilor si celor care stiu sa aprecieze un produs de calitate, confectionat din grija pentru detalii, pentru a asigura eficienta. Consacrat datorita utilitatii sale, capsatorul pneumatic este elementul obligatoriu din echipamentul tau. Astfel cu ajutorul acestuia te poti bucura de numeroase avantaje incepand de la designul sau si ajungand pana la paleta diversificata de domenii in care acesta se poate folosi. Turnat dintr-o singura bucata, prevazut cu un maner confortabil, nu aluneca la manevrare si reduce considerabil vibratiile si oboseala in timpul lucrului. Ofera o excelenta vizibilitate de lucru datorita formei. Dispune de amortizor cu posibilitate de inversare pentru refolosire, ceea ce asigura o durabilitate ridicata. Este prevazut cu dispozitiv de inchidere cu o singura mana, iar reincarcarea se realizeaza intr-un mod rapid cu agrafe si totodata asigura reducerea timpilor de nefunctionare. Mai mult decat atat, se roteste 360 de grade pentru confort sporit in timpul utilizarii. Acestea sunt doar cateva din motivele pentru care capsatorul pneumatic trebuie sa-si gaseasca locul in dulapul tau dedicat suculelor. Este genul de obiect care odata achizitionat nu te vei mai dezlipi de el.

Pentru a te bucura de intreg setul de avantaje si de calitatea unui astfel de produs, este necesar sa apelezi la profesionisti in domeniu. Pentru asta exista Alsafix, unul dintre cele mai importante nume in domeniu distributiei de sisteme de fixare, parte a grupului Alsafix Franta inca din anul 2006. Pe scurt, performanta, calitate si siguranta! Apeland la Alsafix, fie alegi produsele realizate in atelierele proprii, fie produse ce poarte branduri renumite la nivel mondial, pe piata de specialitate, precum: Panasonic, Max, Prebena si Power. De la Alsafix achizitionezi capsatoare pneumatice de calitate desavarsita. Indiferent de necesitatile si preferintele tale, iti garantam ca vei gasi produsul ideal deoarece iti punem la dispozitie o gama vasta de astfel de modele. Si pentru a nu da gres in alegerea facuta, echipa noastra iti sta la dispozitie cu sfaturi si sugestii astfel incat produsul sa se ridice la nivelul asteptarilor tale. Pe site-ul nostru gasesti sute de modele de capsatoare pneumatice cu agrafe, potrivite pentru orice domeniu. Mai mult decat atat, produsele Alsafix, au tarife accesibile oricarui buzunar, preturile produselor noastre fiind unele competitive. Cu alte cuvinte, iti asiguram accesul spre unu produs profesionist cu minimul de costuri. Suna tentant, nu?

Alsafix este specialistul produselor utilizate in operatiunile de fixare cu agrafe sau cuie, fixare cu organe de asamblare, gaurire, insurubare si conectica. Astfel, din portofoliul nostru de produse fac parte ancore chimice, masini de batut cuie, capsatoare manuale, capsator electric, capsator rame, agrafe capsatoare, burghie beton si lemn, suruburi lemn, beton si otel, dibluri etc. Pentru mai multe date tehnice si informatii, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

} else {