Panou publicitar

Panou publicitarPublicitatea stradala, numita si outdoor sau publicitate exterioara reprezinta cel mai vechi mediu de reclama din intreaga lume prin intermediul caruia se comunica intr-un mod eficient un mesaj publicitar catre consumatori. Rolul outdoor-ului este acela de a prezenta cat mai convingator produsele sau serviciile catre cumparator sau utilizator. Aceasta forma de publicitate este prezenta sub forma de afis sau panou publicitar si include printre altele reclame pe cladiri, in strazi, vehicule, oriunde se gasesc consumatori.

Publicitatea stradala din Romania a simtit o evolutie extrem de mare pe parcursul ultimelor decenii, datorita in mod special tehnologiilor moderne, dar si libertatii de exprimare pe care a capatat-o dupa anul 1990. In ziua de azi, acest model de publicitate se afla intr-o permanenta dezvoltare, insa acest lucru depinde si de conjuctura economica in care se afla tara.

Alpin Air publicitatePublicitatea joaca un rol extrem de important pe piata deoarece prin intermediul ei se promoveaza imaginea unui produs sau a unui serviciu, si are ca principal scop „sa faca cunoscut si sa puna in valoare un produs sau o marca, un serviciu sau o activitate, o instituție sau o cauza importanta, un grup sau o persoana”. Prin intermediul ei, in special a publicitatii de tip out-door, publicului i se aduc la cunostiinta noi informatii  si i se ofera posibilitatea de a alege.

In ultimii ani, publicitatea de tip out-door a inceput sa aiba din ce in ce mai multe constrangeri datorita unor regulamente si prevederi referitoare la amplasarea diverselor afise publicitare in anumite locatii, datorita unor pierderi economice destul de mari. In acest mod s-au amenajat locuri speciale destinate afisajului, drumurile nationale, judetene sau europene devenind locurile optime de amplasare a panourilor publicitare. Fiind vazute in timpul calatoriei cu diverse mijloace de transport, acestea trebuie sa contina un text scurt si concis, cu efecte vizuale reduse, dar  intense, toate acestea pe langa o dimensiune considerabila care sa permita vizualizarea. O astfel de reclama publicitara se practica doar pentru un public extrem de mare si larg, care atinge o eficienta maxima doar in momentul in care este  reamintita existenta unui produs deja achizitionat.

Alpin AirFirma craioveana Aplin Air ofera servicii de montare panouri publicitare, folosind tehnica double-rope. Prin aceasta tehnica se economiseste timp, dar mai ales bani, fiind o solutie optima pentru lucrul la inaltime.

Sistemul double-rope este un sistem foarte sigur, practic si durabil in timp. Echipa de specialisti a firmei Aplin Air sunt instruiti pentru a realiza lucrari la inaltime, folosind aceasta noua si moderna tehnologie care in comparatie cu schelele vechi ofera mult mai multe beneficii. Schelele vechi erau costisitoare, dificil de montat si demontat, si de asemenea ocupau mult spatiu si blocau caile de acces. Sistemul de corzi este mai lesne de utilizat si mult mai sigur, oferind  posibilitatea desfasurarii lucrului la sol. In acest mod montarea de panouri publicitare este realizata eficient, indiferent de inaltimea constructiei.

Pentru montarea panourilor publicitare sa se realizeze este nevoie de un certificat de urbanism, de diverse aprobari si avize de la primarie precum si de autorizatii de construire. Dupa ce toate acestea au fost obtinute, montarea panourilor va fi realizata rapid si usor de catre personalul specializat al firmei Aplin Air.

Poti sa citesti alte articole interesante doar facand un singur click aici.

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);