alimentaraonline.com

alimentaraonline.comAlimentaraOnline.com este un magazin online, unde veţi găsi  o diversitate de produse, de la cele alimentare până la obiecte de papetărie şi hrană pentru animale.

Cum se pot comanda produsele la AlimentaraOnline.com

Pentru început, este nevoie să găsiţi produsele de care aveţi nevoie prin utilizarea opţiunii de căutare (în dreapta sus a paginii), sau prin selectarea unei categorii de produse din meniul aflat în partea stângă a magazinului online.

Produsele sunt foarte uşor de identificat în cadrul fiecărei categorii. Alimentaraonline.com vă oferă următoarele categorii de produse: cadouri de Crăciun, produse alimentare, băuturi, cafea, ceai, tutun, produse nealimentare, produse pentru îngrijirea copilului, pet shop, birotica şi auto.

Tot în partea stângă, jos, veţi regăsi alte două categorii interesante: Oferte speciale şi Produse Noi.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii şi informaţii despre un anumit produs, tot ce trebuie să faceţi este să daţi click pe titlul acestuia şi veţi intra în pagina proprie a produsului. Cumpărăturile se fac foarte simplu utilizând butonul “Adăugă în coş”, disponibil pentru fiecare produs.

În orice moment aveţi posibilitatea să daţi click pe butonul “Coşul de cumpărături” din partea de sus a paginii, pentru a vizualiza produsele comandate până în acel moment sau pentru a finaliza procesul de cumpărare. Aici puteţi elimina elemente din coşul de cumpărături sau puteţi modifica cantităţile din respectiva comandă. Pentru a vă reîntoarce la pagina de cumpărături trebuie doar să daţi un click pe adresa www.alimentaraonline.com afişată pe bară de sus a paginii.

În momentul în care v-aţi decis asupra cumpărăturilor şi doriţi să le comandaţi, butonul “ Validează comandă” vă va direcţiona către procesul de logare, iar pentru această etapă vi se vor cere informaţii necesare facturării şi livrării comenzii (nume, adresa de livrare, adresa de facturare (dacă este diferită), numărul de telefon şi tipul de plată).

În rubrica de preferinţe aveţi posibilitatea să adăugaţi comentariile dumneavoastra legate de intervalul de livrare sau puteţi adăuga produse pe care nu le-aţi regăsit pe site-ul nostru şi doriţi să le comandaţi. În momentul confirmării telefonice a comenzii vă vom informa dacă acele produse sunt disponibile la furnizorii noştri şi vor putea fi adăugate în comanda.

În cazul în care doriţi să plătiţi prin Card de Credit / Debit trebuie să efectuaţi următorii paşi:

1. Finalizaţi comanda online alegând ca modalitate de plată “Card de Credit / Debit”;

2. Aşteptaţi să primiţi la adresa de mail specificata în contul dumneavoastra factura proformă împreună cu link-ul către serverul securizat unde puteţi efectua plată;

3. Efectuaţi plată cu Cardul de Credit / Debit;

4. Primiţi Produsele Solicitate.

Când se pot comanda produsele la AlimentaraOnline.com

La AlimentaraOnline.com puteţi cumpăra non-stop dacă optaţi pentru modalitatea online, iar dacă faceţi comanda prin telefon, în fiecare zi în intervalul orar 09:00 – 20:00. Produsele comandate de luni până joi vor fi livrate a doua zi, iar cele comandate vineri vor fi livrate în aceeaşi zi dacă aţi făcut comandă până în ora 12:00 sau luni, dacă aţi comandat după ora 12:00. Tot luni vor fi livrate şi comenzile primite în zilele de sâmbătă şi duminică.

Vă mulţumim pentru cumpărăturile făcute la alimentaraonline.com şi vă vom aştepta întotdeauna cu produse de calitate.