Termoformare-Bucuresti-J1mS2Compania Alemar Design ofera clientilor servicii de termoformare a unei varietati de materiale in Bucuresti. Termoformarea este un termen generic pentru procedeul de productie a pieselor din materiale plastice dintr-o foaie de material cu ajutorul temperaturii si al presiunii. Ca o manifestare a tehnologiei cele mai avansate, termoformarea ofera tolerante scazute, specificatii stranse si forme detaliate. Cele mai avantajoase aspecte ale termoformarii le reprezinta eficacitatea din punctul de vedere al costurilor de productie si al limitarii ciclului de productie. Procesul de termoformare este util pentru situatiile in care ai nevoie de diferite modele de suporturi delicate. Fie ca este vorba de casolete sau de suporturi tehnice, Alemar Design este solutia de care ai nevoie si care raspunde necesitatilor tale.

Materialele folosite in acest proces de termoformare sunt de buna calitate, fiind importate de la furnizori de seama si poti alege dintr-o gama diversificata de culori. Echipamentele destinate acestui proces faciliteaza lucrul cu materiale precum SET, PS, PVA si HIPS, iar produsele finite pot avea suprafata catifelata, mata sau lucioasa. Alemar Design asigura, in plus, servicii complete de proiectare, de realizare a matritelor, de ambalare, de imprimare, debitare pe contur si ofera posibilitatea de expediere a produselor atat pe teritoriul Romaniei, cat si in Europa. Termoformarea reprezinta unul dintre multitudinea de procese prin care se realizeaza ambalajele. Coala sau rola de material plastic folosite pentru ambalaje este procesata prin incalzire. Dupa ce se aduce la temperatura necesara de formare, coala sau rola de material este aplicata pe suprafata unei matrite pentru obtinerea formei finale. Matritele utilizate pot fi din otel, lemn, PVC sau duraluminiu, care au bune proprietati de duritate, rezistenta si stabilitate la temperaturi ridicate. Procesul de termoformare foloseste presiunea de aer, formarea mecanica si vidul pentru a duce in contact plasticul cald si inmuiat cu forma rece a matritei.

Alemar Design, infiintata in Bucuresti, ofera cele mai bune produse de ambalare din PVC transparent cum ar fi cutii, ambalaje tip blister si termoformate. Produsele nu sunt destinate numai pietei din Romania, ci si pentru piata Europei de vest. Alemar Design pune la dispozitia clientilor solutii de ambalare in blister, solutii de termoformare, cutii transparente din PVC si multe alte produse. Materialele intrebuintate sunt de import si corespund standardelor de calitate, clientii avand acces la o gama variata de materiale dedicate pentru solutiile de ambalare dar si pentru pregatirea si realizarea produselor. Termenele de livrare ale produselor sunt respectate in conformitate cu contractele de colaborare, iar produsele sunt create pentru a multumi si cele mai exigente gusturi.

Pentru mai multe informatii despre procedeul de termoformare si pentru a beneficia de serviciile oferite acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre specialistii echipei Alemar Design. Termoformarea este acel procedeu prin care o coala plana din material plastic poate fi transformata intr-un obiect tridimensional, asemeni unui basorelief. Deoarece termoformarea este un proces minutios, care necesita multa experienta, se recomanda utilizarea unei echipe de profesionisti, cum este cazul echipei Alemar Design. Beneficiaza de serviciile de termoformare oferite de Alemar Design pentru a obtine piese din plastic de calitate superioara.

Datele de contact ale firmei Alemar Design

Adresa firmei: Str. Raul Soimului, Nr. 9, Bl.49, Sc.4, Ap.52, Sect.4, Bucuresti

Telefon: 0722 657 070

Email: office@alemar.ro

}