camera frigorifica refrigerare

camera frigorifica refrigerare

Refrigerarea este un proces care ne ajuta de foarte mult timp sa pastram diverse alimente si produse in stare proaspata mai mult timp. Astfel, fie ca aveti o afacere in domeniul alimentar sau in domeniul hotelier, al restaurantelor sau chiar si farmaceutic, veti avea multe de castigat daca veti avea camere frigorifice refrigerare pe masura, pentru a va pastra produsele proaspete mai mult timp. la Conyfrig Service veti avea posibilitatea de a alege intre diverse modele de camere frigorifice refrigerare: www.camerefrigorifice.info.ro.

Puteti selecta una sau mai multe chiar astfel de camere, care sa fie perfect adaptate necesitatilor dvs., spatiului de care dispuneti, bugetului disponibil, tipului de produse ce vor fi pastrate in ele, etc.

Gasiti cele mai bune oferte de camere frigorifice refrigerare la Conyfrig Service

Veti regasi aici cele mai bune oferte de camere frigorifice refrigerare si de congelare deopotriva. Compania proiecteaza si construieste camere frigorifice de calitate superioara, cu un excelent raport calitate-pret.

Camerele frigorifice sunt realizate de catre specialisti in domeniu, prin utilizarea de panouri termoizolante de calitate superioara, fiind foarte rezistente si durabile in timp. Grosimea unor panouri termoizolante ce se vor folosi la astfel de camere frigorifice refrigerare va depinde clar si de temperatura ce va fi necesar a fi mentinuta in interior. In cazul refrugerarii, aceasta va fi intre circa -10 si 5 sau chiar 6 grade Celsius. Cert este ca orice produs refrigerat va dura mai mult timp, intrucat nu isi va schimba proprietatile fizico-chimice atat de rapid.

Fie ca vorbim de produse alimentare, de marfa perisabila, cum sunt fructe sau legume, chiar si carnea si produse de panificatie, etc., cu toate vor fi mult mai durabile in timp daca se vor pastra in camere frigorifice refrigerare potrivite.

La Conyfrig Service fiecare proiect va fi personalizat, astfel incat fiecare camera frigorifica in parte poate sa aiba o capacitate diferita. Fiecare dintre ele va fi deopotriva dotata cu echipamente moderne, elemente de automatizare si control.

Comfort si prosepritate in afacerea dvs. prin utilizarea de camere frigorifice refrigerare potrivite

Utilizarea unor camere frigorifice refrigerare potrivite va va oferi comfortul si prosepritatea in afacerea dvs. de care aveti nevoie. Literalmente putem spune ca astfel de camere frigorifice sunt comfortabil de utilizat, intrucat ele pot fi dotate cu fel si fel de facilitati. La Conyfrig Service ele sunt practic personalizate, dupa cum am spus. Astfel puteti alege intre unele cu una sau mai multe usi. Puteti alege sa fie iluminate in interior. De asemenea se pot monta rafturi, in functie de preferintele si necesitatile fiecarui client in parte. Puteti selecta camere frigorifice refrigerare cu usi batante sau cluisante.

Refrigerarea va prelungi durata de conservare a produselor diverse, modificand cel putin periodic proprietati fizico-chimice specifice pentru anumite operatii tehnologice, procese biochimice cum e si in industria vinului, etc. Refrigerarea este diferita de congelare, insa la Conyfrig Service puteti alege intre camere frigorifice pentru refrugerare sau congelare deopotriva. Alegeti calitatea, ajutorul specialistilor in domeniu si sporiti prosperitatea afacerii dvs.: www.camerefrigorifice.info.ro.