devaDaca ai nevoie urgenta de servicii transport agabaritic iti recomandam sa soliciti ajutorul companiei Moldotrans. Fiind vorba despre un serviciu de transport special, pentru a evita o serie de situatii neplacute si complicate iti recomandam sa apelezi doar la serviciile unor profesionisti cu experienta in domeniu.

Transportul agabaritic este o operatiune complexa ce necesita o serie de aprobari suplimentare si masuri care sa garanteze siguranta deplina. Indiferent ca vorbim despre transport agabaritic pentru marfuri de mari dimesiuni sau pentru utilaje necesare in santierele de lucru, transportul agabaritic trebuie sa fie prestat doar de catre profesionistii ce lucreaza in firme cu experienta in domeniu si care sunt dotate cu echipamente ce fac fata cerintelor de acest gen.

Transport agabaritic de la Moldotrans? Binenteles!

Una dintre cele mai rennumite companii din Romania ce te poate ajuta cu transport agabaritic se numeste Moldotrans. De ce a ajuns sa fie atat de renumita? Pentru ca detine experienta indelungata in acest domeniu, existand pe piata de specialitate din Romania inca din anul 1992. Prin urmare, nu am exagera deloc daca spunem ca vorbim despre o companie gigant in ale transporturilor agabaritice efectuate in tara noastra.

Calitatea serviciilor prestate de compania Moldotrans a fost rasplatita prin oferirea unor premii de performanta de catre Camera de Comert si Industrie a judetului Hunedoara.

Prin urmare, fara nici o indoiala, atat pentru judetul Deva, cat si pentru tot resul Romaniei, Moldotrans reprezinta alegerea ideala atunci cand vine vorba de transport agabaritic.

Ce fel de transport agabaritic ofera compania Moldotrans?

Moldotrans iti pune la dispozitie serviciul de transport agabaritic valabil pentru urmatoarele tipuri de marfuri:

– instalatii eoliene;

– utilaje agriicole;

– marfuri din industria siderirgica: cazane, tabla sau produse de turnatorie;

– marfuri pentru industria siderurgica;

– echipamente navale;

– buldozere, excavatoare, tractoare;

– rezervoare, cilindri, silozuri, grinzi din beton;

– marfuri pentru industria chimica;

– instalatii necesare constructiilor;

– marfuri pentru industria energetica.

Solicita transport agabaritic de la Moldotrans pentru a beneficia de urmatoarele avantaje:

  • transportul agabaritic se realizeaza cu ajutorul unor autoutilitare performante si de ultima generatie;
  • pretul acestui serviciu este unul competitiv;
  • promptitudine;
  • personalul care se ocupa de transport agabaritic este calificat si experimentat;
  • seviciile oferite sunt foarte flexibile;
  • transportul agabaritic se realizeaza in conditii de siguranta si in cel mai rapid timp posibil;
  • de la Moldotrans, pe langa transport agabaritic, poti beneficia si de ajutor in manipularea marfurilor sau pentru a le monta atunci cand ajung la destinatie.

Daca vrei sa te bucuri de calitatea unor sevicii prestate de o echipa de profesionisti iti recomandam sa soliciti transport agabaritic de la Moldotrans. Pentru informatii suplimentare despre compania si serviciile Moldotrans poti suna la numerele 0254-229.578 si 0744-524.484 sau poti trimite un email la adresa info@transportdeva.ro.

Alege Moldotrans – cea mai buna alternativa pentru transport agabaritic, si bucura-te de avantajele unei colaborari pe cinste.