Te-ai hotarat sa alegi panourile solare pentru a reduce costurile la factura de energie electrica si cea de gaz? Atunci alege firma Solarcenter din Baia Mare, o companie cu 10 ani de experienta in domeniul energiei regenerabile si mai bine de 20 de ani in domeniul instalatiilor energiei termice.

Solarcenter si-a propus sa contribuie la eficientizarea energetica a companiilor si locuintelor din Romania, prin reducerea costurilor pentru energie si venind cu solutii pentru o planeta mai verde. Firma ofera cele mai eficiente solutii de producere proprie a apei calde sau a energiei electrice, cu ajutorul panourilor solare.

Tipuri de panouri solare oferite de Solarcenter

  • Panouri Fotovoltaice Hibrid

Acest tip de panouri sunt cele mai eficiente din punct de vedere energetic, dar, pe de alta parte, si cel mai costisitor sistem ce se gaseste pe piata acum. Acest sistem combina mai multe tipuri de instalatii electrice, cum ar fi: instalatie de panouri fotovoltaice cu alimentare la retea (on-grid), de tip insula (off-grid) si eventual un generator diesel. Toate aceste instalatii sunt in asa fel interconectate incat utilizatorul sa atinga cea mai mare eficienta financiara si energetica a intregului sistem.

  • Panouri Solare cu Tuburi Vidate Westech Solar

Acest tip de panouri solare au tuburi vidate de la Westech Solar, fiind apreciate in intreaga lume datorita raportului calitate-pret. Ele ofera o calitate superioara la un pret accesibil, avand posibilitatea sa alegi mai multe dimensiuni in functie de suprafata disponibila sau de necesitatile energetice.

  • Panouri Solare cu Tuburi Vidate Westech Solar Model 2011

Aceasta este ultima generatie de panouri solare cu tuburi vidate de la Westech Solar, avand un randament cu 50% , mai mare comparativ cu vechile modele. Aceste panouri solare sunt dotate cu heat-pipe de 24 mm diametru fata de 14 mm modelul anterior si ofera un debit de 0,15 l/min/tub, avand o eficienta de peste 92%. Sunt fabricate din materiale inoxidabile, iar heat-pipeurile din cel mai pur cupru, pentru a oferi fiabilitate si durabilitate garantata. Durata de functionare este minim 25 ani, iar firma ofera o garantie de 5 ani.

Ce ofera firma Solarcenter?

Firma ofera consultanta solara gratuita, punandu-ti la dispozitie experienta si expertiza acumulate in sute de proiecte de energie solara. Unul dintre specialistii companiei va veni la locatia unde va fi implementat proiectul si va analiza care va fi cea mai optima utilizare a amplasamentului si a instalatiei. Urmatorul pas va fi proiectarea instalatiei in asa fel incat sa beneficiezi in viitor de cele mai bune randamente si de performanta instalatiei.

Odata proiectul aprobat, echipa va veni sa instaleze panourile solare si sa le puna in functiune, dupa ce au fost primite toate autorizatiile necesare.

Pe langa faptul ca primesti consultanta gratuita, vei beneficia si de cele mai avantajoase preturi de pe piata. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul companiei sau sa-I vizitezi in Baia Mare si sa ceri informatii in legatura cu beneficiile oferite de panourile solare. Vei primi toate informatiile necesare si sfaturi cum sa faci alegerea cea mai potrivita.d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);