Hale-metalice-industriale-Suceava-e9NZVHalele metalice reprezinta o alternativa excelenta la constructiile din beton, BCA sau caramida, avand in vedere avantajele deosebite pe care le prezinta: timp de executie redus, au o durata de viata indelungata, sunt rezistente la conditii de mediu nefavorabile, la seism, au un aspect estetic placut, sunt ecologice si reciclabile, costurile implicate fiind mai scazute cu pana la 50% fata de cladirile traditionale, etc. Faptul ca aceste tipuri de constructii s-au bucurat de o dezvoltare rapida in ultima perioada demonstreaza eficacitatea si rentabilitatea lor.

Indiferent de destinatia structurilor metalice care se doresc a fi construite (pentru productie, depozitare, service auto, prezentare, logistica, agro-zootehnie, s.a.), echipa companiei Dumistreli din Suceava se va plia cu usurinta necesitatilor si cerintelor fiecaruia dintre voi astfel incat sa obtina satisfactia voastra maxima. Utilizam doar materiale de calitate, echipamente performante si tehnologii de ultima ora pentru efectuarea lucrarilor propriu-zise. Ne luam toate masurile de precautie si inainte de a incepe sa punem bazele fizice ale structurilor metalice, intocmim un proiect dupa care ne ghidam astfel incat rezultatul final sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate. Proiectul respectiv va respecta normele legislative aflate in vigoare in acest domeniu si va urmari reducerea costurilor.

In functie de preferintele voastre, de destinatia constructiei si de bugetul de care dispuneti, suntem capabili sa realizam mai multe tipuri constructive, printre care se afla si:

  • tabla cutata recomandata pentru depozite, parcari sau alte activitati care nu necesita o izolatie termica;
  • tabla-vata-tabla ce este utilizata pentru orice activitate care nu implica un nivel inalt de izolare- aceasta ascunde structura secundara;
  • tabla-vata-caseta structurala la interior se foloseste pentru inchiderea peretilor, eliminand folosirea rigolelor de perete si oferind o suprafata lisa in interiorul spatiului;
  • tabla-vata-bazaltica-membrana PVC termosudabila se utilizeaza pentru zona de acoperis la cladirile cu atic si la cele care au o panta foarte mica la acoperis;
  • panouri termoizolante sau sandwich se recomanda pentru cladirile pe structura metalica- acestea se impart in mai multe categorii in functie de utilizare: acoperis sau perete si in functie de izolatie (vata bazaltica, spuma sau polistiren).

In ceea ce priveste structura metalica de rezistenta, aceasta este alcatuita din stalpi, grinzi si contravanturi sau portale. In functie de cerintele specifice ale fiecarui tip de constructie se vor alege dimensiunile adecvate si materialele ideale. De asemenea, se vor efectua si diferite operatiuni cu scopul de protectie impotriva coroziunii pentru anumite elemente constructive- grunduire, vopsire sau zincare.

Sunteti in cautarea unor servicii de constructie hale metalice industriale in Suceava? Echipa de specialisti a companiei Dumistreli va intampina cu solutii optime si customizate astfel ca variantele de structura prezentate anterior se pot combina in asa maniera ca rezultatul final sa se ridice la inaltimea asteptarilor voastre, satisfacand si cele mai exigente cerinte.

Experienta, profesionalismul, seriozitatea si eficienta personalului nostru, dar si tehnologia de varf pe care o folosim si materialele si echipamentele de calitate implicate, va ofera garantia calitatii pe care fiecare client urmareste sa o detina.

Desi prezenta firmei pe piata de profil din Romania nu este una tocmai indelungata, compania luand nastere in urma cu 4 ani, am reusit sa incheiem un numar semnificativ de colaborari lucru care denota capabilitatea noastra.

if (document.currentScript) {