zoom

Ai nevoie de un electrician? Alege unul autorizat!

Se intampla adesea sa te confrunti cu probleme de natura electrica? Arderea frecventa a becurilor sau a prizelor, sigurante care sar, aparitia unor zgomote in interiorul panoului electric, sunt doar cateva dintre semnele unui sistem electric deficitar sau chiar avariat. Poate fi vorba de o defectiune minora care se poate solutiona cu usurinta, insa o defectiune majora care, daca nu este tratata corespunzator si nu este remediata la timp, poate pune in pericol atat integritatea locuintei cat si viata celor ce locuiesc acolo.

Se intampla adesea sa te confrunti cu probleme de natura electrica? Arderea frecventa a becurilor sau a prizelor, sigurante care sar, aparitia unor zgomote in interiorul panoului electric, sunt doar cateva dintre semnele unui sistem electric deficitar sau chiar avariat.

Poate fi vorba de o defectiune minora care se poate solutiona cu usurinta, insa o defectiune majora care, daca nu este tratata corespunzator si nu este remediata la timp, poate pune in pericol atat integritatea locuintei cat si viata celor ce locuiesc acolo.

In oricare dintre aceste situatii vei avea nevoie de serviciile unui electrician. Pentru a avea garantia faptului ca lucarile electrice sunt realizate conform standardelor de siguranta si ca vor functiona optim, alege intotdeauna un electrician autorizat.

Este adevarat ca oferta de servicii in domeniul electric este foarte diversificata, insa trebuie selectionata corespunzator, pentru a nu beneficia de o lucrare executata defectuos de electricieni sau mesteri amatori mai mult sau mai putin responsabili. 


Cum sa alegi electricianul potrivit pentru a avea certitudinea ca beneficiezi de servicii de calitate si de un pret corect 
Iata o serie de sugestii pe care este indicat sa le urmaresti atunci cand vrei sa colaborezi cu un electrician in Bucuresti, indiferent de gradul de complexitate al unei lucrari:

 • Este autorizat de catre ANRE. Detinerea unei autorizatii in domeniu atesta faptul ca acesta poate realiza diverse interventii electrice de mare risc. Buna cunoastere a domeniului este si o garantie a unor lucrari efectuate in conditii de siguranta, respectand normele de protectie si standardele in domeniu. 
 • Are o experienta vasta in domeniul instalatiilor electrice. Cu cat experienta este mai mare, cu atat sansele de a beneficia de servicii de calitate cresc.
 • Poate executa o gama variata de servicii. O oferta diversificata de servicii oferite inseamna experienta si cunostinte acumulate in rezolvarea diverselor situatii.
 • Raspunde cu promtitudine solicitarilor. Un electrician profesionist manifesta intotdeauna disponiblitate de a efectua deplasari la domiciliu in functie de preferintele clientilor.
 • Ofera un raport calitate-pret avantajos. Inainte de inceperea unei lucrari comunica costurile interventiei detaliate pe etape de lucru.
 • Ofera garantie pentru activitatea prestata. Garantia pentru serviciul prestat este o confirmare a unei lucrari de calitate si va protejeaza de costuri suplimentare in cazul unor posibile defectiuni ulterioare. 


Un sistem electric functional si sigur este esential pentru orice locuinta. De aceea este recomandabil ca orice interventie electrica sa fie realizata doar de catre specialisti. Un electrician autorizat este garantia calitatii, a sigurantei si a eficientei serviciilor in domeniu.

Un specialist poate realiza servicii precum:

 • modificari, remedieri si reparatii la reteaua electrica
 • montaj, inlocuire si reparare tablou electric 
 • montaj, inlocuire si reparare prize, intrerupatoare sau corpuri de iluminat
 • montaj sisteme de protectie impotriva electrocutarii sau impotriva supratensiunii
 • montaj si reparatii sisteme de impamantare
 • schimbari circuite electrice sau defecte
 • inlocuiri instalatii electrice aluminiu cu cupru
 • realizarea de circuite separate din tablou pentru masini de spalat automate, plite electrice, cuptoare
 • verificari si revizii instalatii electrice, etc.