42b427198a7e0d746e1a5f6ce3c5003fOrice persoana care lucreaza in domeniul manipularii de marfa stie cat de dificila este manevrarea produselor si a echipamentelor fara ajutorul unor utilaje. Aceasta actiune implica mult mai multa forta decat in cazul utilizarii unor utilaje, ceea ce inseamna ca vei fi nevoit sa angajezi mai multi oameni, care vor avea de indeplinit un proces dificil. Pentru a le facilita munca angajatilor tai si pentru a te ajuta sa economisesti, iti recomandam utilizarea podurilor rulante.

Podurile rulante au o serie de avantaje ce nu pot fi ignorate cand vine vorba de manipularea marfii. In cazul in care vrei sa obtii utilaje rezistente si durabile, iti recomandam sa apelezi la ajutorul firmei Axa Service. Printre principalele avantaje ale podurilor rulante, sesizam:

–         Nu ocupa spatiu – spatiul este un aspect extrem de important in cazul activitatilor industriale, deoarece, cu cat exista mai mult spatiu disponibil, cu atat poti stoca mai multa marfa si poti crea cai accesibile in orice directie. Podurile rulante functioneaza pe cai de rulare ce sunt dispuse la inaltime, astfel incat aceste echipamente sa nu ocupe spatiu la sol.

–         Gama de sarcini diversificata – podurile rulante se pot utiliza in numeroase destinatii: hale de productie, depozite (deschise sau acoperite), etc.

–         Siguranta – podurile rulante sunt proiectate in asa fel incat sa contina toate echipamentele care sa asigure normele necesare de siguranta, astfel incat nu va trebui sa iti faci griji in privinta angajatilor tai.

 Despre podurile rulante OMIS comercializate de Axa Service:

Axa Service iti ofera o varietate intreaga de modele, de exemplu:

–         Poduri rulante monogrinda

–         Poduri rulante bigrinda

Compania OMIS (compania producatoare a podurilor rulante comercializate de Axa Service) se afla printre liderii europeni in domeniu, avand peste 46 de ani de experienta in fabricarea podurilor rulante. Pe langa echipamente complet functionale, compania noastra iti pune la dispozitie si o multitudine de componente fabricate din materiale rezistente, superioare din punct de vedere decorativ.

Podurile rulante Axa Service iti sunt puse la dispozitie in schimbul unor preturi extrem de avantajoase, fiind o investitie profitabila pentru hala sau pentru depozitul tau. Mecanismele instalate functioneaza cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie, ceea ce transforma manipularea marfurilor intr-un procedeu rapid, sigur si facil.

Compania Axa Service iti pune la dispozitie o gama larga de echipamente de ridicat. Pe langa podurile rulante, poti apela la ajutorul nostru si daca ai nevoie de produse ca: macarale, electropalane, reductoare, angrenaje, encoder, intrerupatoare automate, motoare electrice si multe altele.

Obtine un mediu mai sigur si mai aerisit cu ajutorul podurilor rulante! Alege echipamente situate “la inaltime” pentru a transforma transportul marfurilor dintr-un loc al depozitului in altul intr-o problema de cateva momente! Pentru poduri rulante Axa Service, intra in contact cu expertii firmei noastre! Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele comercializate de Axa Service sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa vizitezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Axa Service, date de contact:

Telefon: +40 216 367 948
+40 749 217 981
Fax:      +40 318 155 176

E-mail :office@axaservice.ro

Adresa: B-dul Basarabia, Nr. 256,
C31 Partial, sector 3, Bucuresti

Articol oferit de zoom-biz.ro.

} else {