Etichete-cantare-electronice-ogTXcIn cazul in care lucrezi in productie sau in comert, stii cat de importanta este existenta unei etichete a produsului, care sa contina toate informatiile necesare clientului. Ambalarea unui produs poate fi de multe ori la fel de importanta ca si fabricarea acestuia; exista o multitudine de produse dificil de ambalat din cauza formei, a temperaturii sau a materialului din care sunt realizate. In cazul in care ai nevoie de etichete care sa poata fi aplicate usor si rapid, iti recomandam utilizarea etichetelor autoadezive oferite de compania Trisom!

Etichetele autoadezive Trisom Bucuresti

Trisom Bucuresti iti pune la dispozitie peste 200 de modele de etichete autoadezive, oferta firmei cuprinzand diverse forme si dimensiuni. Astfel, alegerea unei etichete perfecte pentru un anumit tip de produs este foarte usor de facut! Mai mult decat atat, in cazul in care ti se pare ca niciunul dintre modelele disponibile nu se potriveste cu designul produselor tale, tot ce trebuie sa faci este sa vii cu o idee, iar noi vom incerca sa o punem in practica in cel mai scurt timp posibil!

Etichetele pot fi lipite cu usurinta pe o multitudine de suprafete (chiar si pe suprafetele congelate) si sunt fabricate din diverse tipuri de hartie: Fasson, PP, PE sau 3M. In functie de domeniul in care urmeaza a fi folosite, vom incerca sa iti oferim toata asistenta necesara pentru a alege modelul ideal. In plus, poti alege utilizarea unor etichete autoadezive ce au in componenta adezivi speciali, rezistenti la anumite conditii de temperatura, sau chiar si adezivi permanenti.

In ce domenii pot fi utilizate etichetele autoadezive Trisom?

Etichetele adezive Trisom sunt superioare din punct de vedere calitativ si rezista la o gama vasta de conditii, motiv pentru care pot fi utilizate intr-o multitudine de domenii:

  • Productie – etichetele autoadezive pot contine toate informatiie necesare despre produsul proaspat fabricat, cum ar fi data fabricarii, componenta, locul de origine, etc.
  • Produse congelate sau refrigerate – adezivii din componenta etichetelor Trisom rezista in cazul temperaturilor scazute, astfel incat pot fi utilizate fara probleme pentru a eticheta produsele congelate sau refrigerate.
  • Corespondenta – etichetele autoadezive sunt ideale pentru orice companie, oferind posibilitatea de a “aplica” datele expeditorului pe plicuri dintr-o singura miscare.
  • Comert – orice produs trebuie sa contina un cod de bare, pentru a putea fi identificat de casa de marcat. In plus, etichetele autoadezive pot contine pretul produsului si alte informatii.
  • Etichete promotionale – etichetele autoadezive pot reprezenta si o metoda facila de marketing, putand fi usor lipite pe stalpi, plastic, geam, etc.

Avantajele etichetelor autoadezive Trisom

In primul rand , etichetele autoadezive Trisom sunt foarte usor de folosit si sunt extrem de eficiente; acestea iti ofera posibilitatea de a atasa unui produs toate informatiile necesare printr-o singura miscare. In al doilea rand, acestea pot fi utilizate manual sau pot fi utilizate pentru aparatele utilizate in comert, cum ar fi imprimantele cu etichete sau marcatoarele de preturi. Utilizarea etichetelor autoadezive iti ofera ocazia de a economisi timp si de a include toate informatiile necesare, indiferent de tipul de produs pentru care sunt utilizate.

Alege etichetele autoadezive Trisom! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei: www.trisom.ro!

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);