consultatii pediatrice

consultatii pediatriceConsultatii pediatrice non-stop asigurate de medici cu experienta: Centrul de Pediatrie din Cluj-Napoca isi propune sa raspunda prompt la nevoile parintilor de a avea acces la servicii medicale de calitate. Stim cat de mult inseamna sanatatea copilului pentru tine, motiv pentru care iti stam la dispozitie 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, indiferent ca ai nevoie de consultatii pediatrice la domiciliu sau la cabinet.

Sanatatea copiilor este primordiala pentru parinti. La fel si pentru noi. Centrul de Pediatrie din Cluj-Napoca este practic un serviciu prin care micutul tau are parte de consultatii pediatrice la domiciliu, in confortul asigurat de propria locuinta, sau la cabinet intr-un cadru modern si prietenos. Prin intermediul nostru ai garantia ca juniorul tau se bucura de o ingrijire ca la carte si de tratamente adecvate varstei si problemelor de sanatate pe care le acuza.

Noteaza urmatorul numar de telefon si apeleaza-l ori de cate ori copilul tau se simte rau: 0752.360.360. In miez de noapte, in zile de sarbatoare sau de concediu, in weekend-uri, nu ezita sa ne contactezi si sa ne soliciti sprijinul. Daca starea de sanatate a micutului nu permite deplasarea pana la cabinetul nostru, ne vom deplasa noi la el si il vom examina, pentru ca mai apoi sa decidem daca are nevoie de o interventie mai ampla sau de un simplu tratament ce poate fi administrat acasa, fara alte complicatii.

Consultatii pediatrice, Centrul de Pediatrie – din grija pentru sanatatea celui mic

Sanatatea copiilor este fragila, motiv pentru care parintii au nevoie de sprijin non-stop in situatii mai putin placute. O simpla durere de burtica poate crea panica, la fel cum o durere de masea poate da peste cap intreaga casa. Speriati, primul instinct al parintilor este sa imbrace copilul si sa-l duca de urgenta la spital (asta daca nu au apucat sa sune deja la Salvare). Exista situatii care se pot solutiona dincolo de patul de spital si dincolo de orice stres.

Atunci cand juniorul da semne ca se simte rau, este bine sa suni la un medic pediatru care poate veni direct la tine acasa. In acest mod nu numai ca scutesti timp pretios, ci oferi copilului o alternativa mai putin traumatizanta. In fond, nu este placut pentru niciun copil sa se trezeasca in sali de asteptare printre alti copii bolnavi, plansete, halate albe si instrumente ascutite.

Centrul de Pediatrie Cluj-Napoca – consultatii pediatrice la domiciliu sau la cabinet. Confortabil si rapid!consultatii pediatrice

Prin consultatii pediatrice la domiciliu, copilul tau primeste atentia de care are nevoie acasa, departe de spital! Daca esti din Cluj-Napoca sau din aproierea Clujului, ai la indemana o alternativa extrem de practica in materie de consultatii pediatrice: Centrul de Pediatrie.

Fiind un serviciu cu orar non-stop, la orice ora unul din pediatrii nostri iti va raspunde la telefon, si daca va fi nevoie va veni la domiciliu. Daca situatia nu este grava, iti vom face o programare la cabinetul nostru. Indiferent de optiuni, iti garantam servicii medicale de top.

Prin serviciile oferite dorim sa imbunatatim nu doar starea de sanatate a copiilor, ci si perceptia lor cu privire la vizita medicului.

Pentru consultatii pediatrice ne poti contacta fie telefonic, fie direct prin adresa noastra de internet.