caloricAi fi interesat sa iti procuri niste agregate frigorifice pentru afacerea in domeniu? Vrei sa colaborezi doar cu producatori si furnizori autorizati pentru a avea parte doar de echipamente de cea mai buna calitate? Atunci cand vine vorba de agregate frigorifice, ai face bine sa discuti cu Caloric Serv: ei sunt specialisti in acest sector si iti vor putea raspunde prompt in conformitate cu nevoile si preferintele tale.

Caloric Serv se ocupa cu comercializarea de agregate frigorifice, dar nu orice tip de agregate: sunt doar agregate frigorifice cu care vei putea economisi energie electrica si totodata, nu vei pune in pericol in niciun fel, mediul inconjurator. Alege sa investesti doar in produse de calitate doar cu Caloric Serv si nu vei fi dezamagit de alegerea facuta!

Ce sunt agregate frigorifice?

Pentru cei care nu sunt in domeniu, aceste agregate frigorifice fac trimitere la partile unei instalatii frigorifice care sunt formate, de cele mai multe ori, din condensator frigorific, compresor frigorific si ventilator pentru condensator. Avand in componenta aceste elemente, un astfel de agregat ajunge sa fie destul de compact neocupand foarte mult spatiu. Se recurge la aceste agregate frigorifice ori de cate ori este vorba despre camere frigorifice de refrigerare sau congelare, lazi frigorifice, depozite frigorifice, vitrine frigorifice etc.

Pe piata de specialitate, vei putea gasi agregate frigorifice monobloc care se disting de celelalte instalatii frigorifice: agregatele frigorifice monobloc au un design mult mai compact pentru orice camera frigorifica din moment ce intreaga instalatie frigorifica cuprinde in aceeasi unitate evaporatorul frigorific si agregatul frigorific. Scopul acestor agregate frigorifice este de a pune in miscare agentul in circuitul frigorific.

Alte modele de agregate frigorifice pentru care vei putea opta fac trimitere la compresoarele frigorifice, grupurile de condensare si centrale frigorifice. Dintre toate, compresoarele frigorifice sunt menite sa fie folosite in cadrul aplicatiilor cu sarcina termica mica sau al instalatiilor frigorifice de dimensiuni reduse. In cazul instalatiilor frigorifice de puteri mai mari, exista varianta compresoarelor semiermetice sau a compresoarelor ermetice.

Grupurile de condensare au la baza un amsamblu format din compresor, condensator si rezervor de lichid. Aceasta categorie de agregate frigorifice au in vedere transformarea vaporilor de gaz care au aparut in timpul fierberii agentului termic in vaporizator in lichid astfel incat sa poata incepe un nou ciclu de racire. De cealalta parte, centralele frigorifice sunt agregate frigorifice destul de complexe necesare in cadrul instalatiilor frigorifice mari cu mai multi consumatori. La baza acestor centrale, stau, de regula, doua sau mai multe compresoare care functioneaza impreuna.

De unde poti achizitiona agregate frigorifice?

Pentru a intra cat mai usor in posesia unor agregate frigorifice, tot ce trebuie sa faci e sa te adresezi celor de la Caloric Serv: este vorba despre o firma specializata in servicii de montaj instalatii frigorifice si reparatii camere si agregate frigorifice.

Compania dispune de echipamente moderne si de un personal calificat care va face fata oricarei solicitari venite din partea clientilor: toate produsele lor sunt oferite la un raport calitate-pret excelent. Daca vrei sa te pui la punct cu gama de produse si servicii a celor de la Caloric Serv, contacteaza-i cat mai repede: ei vor fi intotdeauna la inaltimea asteptarilor tale!

Agregate frigorifice de la Caloric Serv – alege sa ai parte de cele mai bune rezultate!document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);