Aeroterma-de-perete-pe-gaz-Dy7J2Incalzirea si racirea spatiilor industriale si a spatiilor comerciale poate fi un proces dificil de realizat, din cauza spatiilor mari, insa care sunt ticsite cu produse si echipamente. Prin urmare, cea mai buna solutie de climatizare este utilizarea unor sisteme eficiente, instalate la nivelul peretelui, pentru a nu ocupa spatiu si pentru a putea distribui caldura sau aerul rece necesar. Printre astfel de sisteme se numara si aerotermele de perete pe gaz oferite de compania Rigorinstal.

Aerotermele de perete pe gaz sunt o solutie extraordinara pentru reglarea temperaturii in cazul spatiilor industriale si comerciale. Firma Rigorinstal iti pune la dispozitie doua tipuri de aeroterme:

–         Aeroterme de perete pe gaz cu preluare aer pentru ardere din exterior

–         Aeroterme de perete pe gaz cu preluare aer pentru ardere din interior

Avantajele aerotermelor de perete pe gaz

Nu ocupa spatiu – aerotermele de perete pe gaz asigura conditii ideale de climatizare pentru spatiul in care sunt utilizate, fiind plasate la niveul peretelui, neocupand astfel spatiul de pe podea ce poate fi utilizat pentru stocarea produselor si a echipamentelor. Mai mult decat atat, datorita plasarii in interiorul peretelui, aerotermele pe gaz vor functiona la capacitate maxima, neexistand riscul de a fi acoperite de anumite piese de mobilier.

Eficienta – datorita utilizarii gazului, capacitatea de generare a aerului cald si a aerului rece va creste, oferind spatiului respectiv o temperatura ideala in cel mai scurt timp posibil. In plus, acestea au capacitatea de a stabili temperatura dorita indiferent de dimensiunile spatiului in care sunt utilizate; de aceea, sunt perfecte pentru spatii mari, cum ar fi halele, depozitele sau magazinele comerciale.

Aerotermele pe gaz oferite de compania Rigorinstal sunt realizate din materiale de calitate, care iti ofera garantia unei functionari optime indiferent de spatiul in care sunt utilizate. Mai mult decat atat, firma noastra iti ofera preturi avantajoase, care includ atat serviciile de distribuire, cat si de montare a aerotermelor pe gaz.

Compania Rigorinstal Prahova are peste 20 de ani de experienta in distributia, montajul si service-ul instalatiilor de incalzire, climatizare si aer conditionat. In plus, oferim si servicii destinate instalatiilor sanitare sau a instalatiilor de canalizare. In mare, iti putem oferi ajutorul in privinta montarii instalatiilor termice care utilizeaza combustibil gazos, lichid sau solid, echipa noastra de profesionisti executand lucrari superioare din punct de vedere calitativ, pentru a nu lasa in urma decat clienti multumiti.

Un alt avantaj al colaborarii cu firma Rigorinstal este gama vasta de produse. Pe langa sobe cu peleti, Rigorinstal iti ofera si centrale termice, boilere, cazane cu peleti, aer conditionat, radiatoare, pompe de caldura, panouri solare si multe altele.

Alege cea mai buna metoda de mentinere a unei temperaturi optime in cadrul spatiului comercial sau industrial pe care il detii, prin utilizarea aerotermelor de perete pe gaz Rigorinstal! Pentru a obtine mai multe informatii despre gama vasta de produse si servicii oferite de catre firma noastra, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi utilizand informatiile de mai jos:

Rigorinstal, date de contact:

Adresa: Breaza, str. 23 August, nr. 78

Telefon / Fax :  0244-347349
E-mail : office@rigorinstal.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);