Atunci când vrei să simți aroma cu care te-ai obișnuit zi de zi, nimic nu este mai reconfortant decât să știi că ai la dispoziție cafea ieftină și potrivită preferințelor tale. Ce faci în situația în care vrei să te înviorezi în fiecare dimineață și cauți cafeaua care să corespundă acestor două cerințe? Nimic mai simplu. Totul este să ne contactezi și îți vei îndeplini dorința.

Cafea exact cum vor clienții

Putem să ne lăudăm cu performanța de a identifica exact nevoile clienților noștri, astfel că cei care cumpără cafea ieftină de la Rolim Sat Vending au siguranța că au făcut o alegere într-adevăr inspirată. Noi punem mare preț pe calitate, dar și pe competitivitatea prețurilor, în așa fel încât să fim siguri că fiecare client este convins de seriozitatea noastră. Mai mult, noi suntem și foarte deschiși față de toți cei care doresc mai multe informații referitoare la produsele comercializate de către compania noastră.

Un om modern dorește să bea o cafea de calitate, la un preț foarte convenabil, iar noi știm că tot ceea ce avem de făcut este să îndeplinim cât mai operativ această dorință. Avem o gamă largă de produse adaptate în cel mai corespunzător mod la procesele din automatele de băuturi. În fiecare sezon este nevoie de o anumită fluiditate, iar oferta noastră vine exact în întâmpinarea acestei nevoi.

Începând din anul 2012, distribuim cafeaua Este Verde Si Baristo, exclusiv în România, cafea cu boabe prăjite în fabrica Elia, din Bulgaria. Această cafea este foarte potrivită pentru automatele de cafea. De altfel, brandul Baristo este binecunoscut iubitorilor de cafea, el fiind deja prezent încă din anul 2013 pe rafturile magazinelor Selgros.  În Italia, în fabrici foarte moderne, sunt prăjite și ambalate cafelele Baristo. Este vorba despre o tradiție veche de peste o sută de ani în tehnologia de prăjire a cafelei. De altfel, portul din Genova este cunoscut ca fiind un centru foarte vechi în care se sortează cea mai bună cafea din lume.

Avem disponibile și promoții la cafeaua boabe Baristo Classsico,  cafeaua boabe Baristo Crema Bar, cafeaua boabe Baristo Crema Vending. Îți recomandăm gustul clasic de espresso, pentru diminețile în care vrei să îți redobândești rapid buna dispoziție necesară întregii zile. Boabele acestei cafele sunt culese cu foarte mare atenție și prăjite cu cea mai mare precizie. Gustul tău va fi satisfăcut în cel mai înalt grad. Recomandăm, de asemenea, și aroma puternică, distinctă, a cafelei boabe Baristo Crema Vending. Vei avea plăcuta surpriză să constați că această cafea are o cremă foarte durabilă și bine aromată.

Cum obții foarte ușor cafeaua preferată?

Pe rolim.ro găsești datele noastre de contact și adresa punctului nostru de lucru, oricând dorești cea mai de calitate cafea ieftină. De asemenea, tot pe acest site ai la dispoziție un formular de contact în care vei putea selecta departamentul dorit: Comercial, Vânzări sau Web Master. Noi te asigurăm că își vom răspunde în cel mai scurt timp posibil, la adresa de email pe care ai completat-o în formular.