678c8e26c344375fc9bbfdbe32986dbfAcumulatorii stationari sunt o parte importanta a bateriilor industriale stationare, acestea din urma servind drept sursa de alimentare in aplicatiile stand-by sau on-line. Daca iti desfasori activitatea in domeniul energiilor alternative, te confrunti des cu pene de curent sau ai nevoie de iluminat de urgenta, inseamna ca iti trebuie acumulatori stationari. Cele mai bune produse in domeniu se gasesc in oferta Castel Distribution!

Alege acumulatori de la Castel Distribution!

Oricand vei avea nevoie de acumulatori stationari, in oferta Castel Distribution vei gasi cele mai bune si eficiente produse. Intrucat pe piata exista o multitudine de firme cu diferite domenii de activitate, Castel Distribution comercializeaza si acumulatori stationari pentru diverse intrebuintari. Acestia sunt necesari pentru buna functionare a instalatiilor termice, electrice, de evacuare a apelor uzate, fiind utili si in segmental rezidential, si in cel retail si industrial de talie mica si talie mijlocie. Ei se regasesc, cu alte cuvinte, in sisteme de comanda si siguranta pentru centrale electrice, statii solare si eoliene, sisteme de telecomunicatii, iluminat de siguranta etc.

In oferta Castel Distribution veti gasi acumulatori stationari la greutati si dimensiuni diferite, in functie de cerinte si nevoi. Astfel, daca acumulatorul stationar 6V 4Ah cantareste doar 0.7 kg, cel de 12V 7Ah are 2.3 kg, iar acumulatorul 12V 20Ah – 6.2 kg.

Caracteristici tehnice ale acumulatorilor

– au fiabilitate ridicata;

– sunt o sursa de aprovizionare a aplicatiilor de genul: statiilor eoliene si solare, tablourilor electrice, sistemelor de iluminat de urgenta etc.;

– durata considerabila de viata;

– economisesc energie;

– siguranta operationala etc.

Utilizare acumulatori stationari

In general, sistemele care ne inconjoara sau pe care le folosim au nevoie de o sursa suplimentara de energie pentru ca, in eventualitatea intreruperii furnizarii electricitatii, activitatea noastra sa nu aiba de suferit. Din categoria incarcare/descarcare fac parte sisteme de genul calculatoarelor portabile, echipamentelor de iluminat sau al statiilor pentru stocarea energiilor eoliene si solare. Utilizand acumulatori stationari pentru UPS-uri, spre exemplu, nici o pana de curent nu-ti poate intrerupe munca.

Daca ti-ai montat acasa niste panouri solare pentru a obtine energie electrica, ai nevoie si de acumulatori, intrucat acestia stocheaza energia si apoi o distribuie. La fel, daca ai probleme cu racordul serei la reteaua de electricitate din zona si ai preferat sa instalezi turbine eoliene, este necesar sa cumperi si acumulatori stationari. Investitia se va amortiza intr-un timp destul de scurt.

Oricand ai nevoie, intra pe site-ul castel.ro si comanda acumulatori stationari. Pachetul iti va fi livrat intr-un timp relativ scurt, astfel ca iti vei putea relua activitatea rapid. Spre deosebire de multe alte produse de pe piata, acumulatorii furnizati de firma Castel Distribution provin de la producatori renumiti, astfel ca sunt de calitate buna si asigura o utilizare sporita, aplicatiile pentru care sunt folositi desfasurandu-se la parametri optimi.

Pentru mai multe detalii si consultanta, ia legatura cu specialistii Castel Distribution. Sugestiile si sfaturile acestora te vor ajuta sa alegi cei mai buni acumulatori stationari pentru tine, in functie de nevoi si necesitati. Solutiile personalizate care iti vor fi puse la indemana sunt, de altfel, cartea de vizita a firmei mentionate.if (document.currentScript) {