tabla plana faltuita

tabla plana faltuita

Pentru aceia dintre dumneavoastra care nu au descoperit inca avantajele acoperisului din tabla plana faltuita, o sa va prezinta astazi cateva dintre cele mai importante caracteristici ale acestuia. In cazul in care sunteti in plin proces de costructie si aveti nevoie de un material de incredere, durabil si rezistent, care mai impresioneaza si prin aspectul placut, sa stiti unde o gasiti.

Tabla plana faltuita – calitate nu vorbe!

La baza obtinerii  acestui produs se afla tabla in stare pura care trece printr-un proces simplu de dubla faltuire. Se obtine astfel un  rezultat foarte placut din punct de vedere estetic si incredibil de rezistent. Calitatea acestuia depinde in special de calitatea produsului de baza insa daca  apelati la firme de incredere si achizitionati produse veritabile, atunci o sa va puteti bucura de toate avantajele  acestuia pana la 50 de ani, fara ca  tabla plana faltuita sa sufere vreo modificare si fara ca dumneavoastra sa fiti nevoit sa depuneti vreun efort pentru intretinerea acesteia.

In alta ordine de idei, printre cele mai importante caracteristici ale acestui material se numara si usurinta de modelare facand in asa fel incat arhitectii sa se poate juca cu imaginatia si sa construiasca adevarate opere de arat din locuintele dumneavoastra fara sa fie impiedicati de rigiditatea  materialelor utilizate. Apectul elegant si extrem de rafinat se potriveste oricarui tip de cladire, iar gama variata de culori va ofera mana libera spre  combinatii interesante si idei originale.

Popularitatea sa a fost sustinuta si de faptul ca se preteaza excelent pe orice tip de cladire.  E perfecta pentru casele moderne, avangardiste si nici cladirile vechi  nu arata rau cu un acoperis din tabla plana faltuita. Asa ca daca aveti de restaurat vreo cladire cu mare importanta istorica sau pur si simplu vreti sa pastrati o parte din arhitectura veche a vreunei cladiri, atunci solutia cea mai la indemna pentru acoperis este tabla faltuita.

Tabla plana faltuita – montaj usor si siguranta!

Marele avantaj al tablei faltuite in fata celorlalte produse pentru acoperisuri este cel care vizeaza montajul. Este extrem de usor de realizat in special datorita dimensiunilor pe care le au placile. Nu aveti nevoie decat de o masina automata de pefaltuit si de inchis faltuirile duble.  Intreaga operatiune poate fi realizata intr-o zi, in functie de dimensiunea acoperisului.

Chiar daca acest lucru poate ridica semne de intrebare, va asigur ca nu este cazul sa va faceti nicio grija. Siguranta este o alta calitate  importanta a tablei plane  faltuite. Asa cum am mentionat mai sus, cu ajutorul unui produs de calitate si a unor servicii profesionale va puteti bucura de o durata de viata de  pana la 50 de ani,  in care acoperisul dumneavoastra sa arate ca  nou. Acestea fiind spuse,  tabla plana faltuita  reprezinta   una dintre cele mai  rezistente si sigure optiuni atunci cand vine  vorba de acoperisuri.

La www.Acopero.ro sunteti asteptati cu  cele mai bune oferte pentru produse si servicii in materie de  acoperisuri.