baikal-model-155-semiautomata-cal-12-76
Despre hobby-urile din inalta societate si nu numai, putem spune ca acestea ofera pe langa relaxare si adrenalina si un mod excelent de a petrece timpul alaturi de prieteni, asociati, parteneri sau cunostinte. Vanatoarea are, pe langa aspectul practic, si unul social, aceasta fiind o activitate foarte des intalnita in clasele sociale elevate. Pentru ca stim faptul ca cei impatimiti de vanatoare isi doresc doar ce este mai bun, magazinul de instrumente de aparare si autoaparare dar si de arme vanatoare. Despre seria de produse destinate celor pasionati de vanatoare putem spune ca aceasta este caracterizata numai de produse de cea mai buna calitate, care pe langa o experienta perfecta la manuirea lor, aceste arme vanatoare va vor ajuta sa trageti direct la tinta. De asemenea, trebuie sa mentionam ca toate produsele din categoria armelor de foc si munitie pentru acestea sunt sub incidenta legii 295/2004 privind regimul armelor si munitiilor din Romania.

Rent Arm, locul perfect pentru cele mai bune arme vanatoare

Iar pentru ca tot am spus despre lege, in cadrul acestui articol ne vom adresa dornicilor de a intra in clubul select al pasionatilor de vanatoare. Asadar, vom descrie procesul prin care puteti achizitiona arme vanatoare pentru a fi in comformitate cu legea. In primul rand, trebuie sa stiti ca pentru a achizitiona orice produs care intra sub incidenta legii 295/2004 privind regimul armelor si munitiilor trebuie sa va prezentati in mod obligatoriu la sediul nostru de pe Bd. Ing. Gheorghe Duca, nr. 26 din Sectorul 1. De asemenea trebuie sa aveti in posesie o legitimatie port-arma in vigoare si valida.

In cazul in care indepliniti aceste conditii si nu aveti nici un istoric legat de incidente cu arme vanatoare sau de alt tip, dupa ce ati ales produsul dorit de pe siteul nostru, www.rentarm.ro unul din consilierii nostri de vanzari vor lua legatura cu dumneavoastra pentru a discuta cateva aspecte ce tin de domeniul legal in ceea ce priveste detinerea unei arme, dar si pentru a va solicita spre verificare cateva date personale. Evident, deoarece aici vorbim despre arme vanatoare, avem licenta de operator date cu CP nr 19647, in baza legii 677/2001, de asemenea, nu vom colecta decat datele personale pe care dumneavoastra le oferiti in mod voluntar, fie prin intermediul formularului de creere cont pe siteul nostru, telefonic sau la sediul nostru.

Arme vanatoare, munitie si accesorii

Odata ce aceasta discutie s-a incheiat cu succes, sunteti asteptat sa incheiati ultimele formalitati de inregistrare a armei de foc, iar dupa ce au fost rezolvate si actele de la institutiile legii, dumneavoastra va puteti bucura de o excelenta partida de vanatoare alaturi de cei dragi. Magazinul nostru va asteapta asadar, dragi impatimiti ai acestei pasiuni cu cei mai mari producatori de arme vanatoare, cum ar fi Benelli sau Baikal. Pe langa acestea, pe siteul sau in magazinul nostru veti putea gasi o gama completa de produse auxiliare, cum ar fi imbracaminte, incaltaminte de vanatoare si camumflaj, dar si munitie. Sunteti oricand bine veniti!}