kwesto mobila de birouBiroul tau este foarte important pentru tine, fiind locul in care iti petreci o mare parte din zi, locul in care iti pui in aplicare ideile si in care culegi roadele muncii tale. Pentru a te simti cat mai bine pe parcursul celor 8 ore petrecute zilnic in biroul tau, recomandarea noastra este sa il echipezi corespunzator, dar si dupa gusturile tale. Compania Kwesto iti pune la dispozitie mobilier de birou de inalta calitate si iti da ocazia sa alegi dintr-o gama vasta de produse, pentru ca interiorul biroului tau sa fie amenajat corespunzator necesitatilor tale dar si in functie de preferinte!

Mai departe, iti vom prezenta 6 piese de mobilier ce nu trebuie sa lipseasca din biroul tau, pentru a-ti putea desfasura munca in conditii optime:

Masa de birou – desigur, este piesa de mobilier indispensabila dinauntrul unui birou. Masa de birou este piesa de mobilier in fata careia iti vei petrece majoritatea timpului, astfel incat Kwesto iti pune la dispozitie zeci de modele, fie cu design simplu, fie echipate cu sertare si alte compartimente pentru a-ti pastra la indemana  obiectele necesare.

Dulapul de birou – dulapul de birou este o piesa de mobilier practica si eficienta, fiind utilizat pentru stocarea si organizarea unei game vaste de obiecte, de la documente pana la diverse piese sau chiar un costum in plus.

Conteiner pentru masa de birou – aceasta piesa de mobilier este atasabila meselor de birou, servind stocarii de documente pe care doresti sa le pastrezi aproape.

Bucatarie pentru birou – pe timpul celor 8 ore petrecute la munca, orice persoana are nevoie de o hrana consistenta, pentru a avea energia necesara. Bucatariile pentru birou Kwesto au in dotare chiuveta din inox si frigider marca Gorenje, dar si o serie de rafturi si compartimente, pentru a-ti depozita alimentele in conditii optime.

Suprastructuri pentru mese – in cazul in care locul tau de munca necesita realizarea periodica a unor planuri sau realizarea unor prezentari, Kwesto iti pune la dispozitie suprastructurile pentru mese, piesa de mobilier ce iti va oferi o imagine in ansamblu a planului de munca.

Mese de conferinta – fiind o piesa de mobilier destinata birourilor mai mari, masa de conferinta este locul in care se iau cele mai importante decizii. Kwesto iti pune la dispozitie o multitudine de modele, cu design cat mai deosebit, pentru a-ti mentine colegii interesati pe parcursul conferintei.

Piesele de mobilier pentru birou Kwesto sunt realizate din cele mai bune materiale, cum ar fi placi fribrolemnoase laminate de cires, fag, salcam si au diverse dimensiuni, pentru a se potrivi in orice tip de birou. Modul de asamblare al pieselor de mobilier pentru birou este rapid si facil, pentru a-ti putea echipa biroul in cel mai scurt timp posibil. Mai mult decat atat, Kewsto iti pune la dispozitie si ansambluri de birouri, ce contin masa, scaun, conteiner si 2 dulapuri.

Alege mobilierul de birou Kwesto! Pentru a plasa o comanda sau pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Kwesto, date de contact:

Telefon: 0250 702 110 sau 0720 54 94 15
Fax: 0250 744 400
E-mail: kwesto@kwesto.ro

Serviciul comenzi: 0250 702 160 – de luni pana vineri, intre orele 08:00 si 17:00.

Articol oferit de zoom-biz.ro.