4 pasi esentiali pentru obtinerea unui certificat energetic Bucuresti

Legea nr. 372/2005 republicata cu privire la performanta energetica a cladirilor, Legea nr. 159/2013 elaborata pentru modificarea si completarea Legii nr. 372/2005 cu privire la performanta energetica a cladirilor, cat si Ordonanta nr. 13/2016 a Guvernului Romaniei avand drept scop modificarea si completarea Legii nr. 372/2005 cu privire la performanta energetica a cladirilor ce a intrat in vigoare la data de 01.02.2016 reprezinta legislatia cu privire la obtinerea unui certificat energetic Bucuresti sau pentru toata tara.

Cine este obligat sa posede un certificat energetic Bucuresti?

 

4 pasi esentiali pentru obtinerea unui certificat energetic BucurestiUn certificat energetic Bucuresti trebuie intocmit in mod obligatoriu conform Legii 372/2005 si a Legii 159/2013 de catre urmatoarele categorii de cladiri:

– Locuintele unifamiliale;

– Bocurile de locuit;

– Hoteluri;

– Restaurante;

– Spitale;

– Cladiri de invatamant;

– Cladiri de birou;

– Cladiri ce sunt destinate serviciilor pentru comert sau chiar activitatilor sportive;

– Cladiri ce consuma energie, nu conteaza tipul acestora.

Inchirierea imobilului sau vanzarea-cumpararea acestuia nu se poate realiza in lipsa unui certificat energetic Bucuresti. Vechiul proprietar este obligat de catre lege sa transmita noului proprietar, in original, certificatul energetic.

Cine se ocupa cu intocmirea de certificate energetice in capitala? Este vorba despre Certificat-rapid.ro, insa aceasta echipa presteaza servicii de top pentru toata tara.

Certificat energetic Bucuresti. Procedura de lucru care te aduce mai aproape de obtinerea certificatului de care ai nevoie

 

Pentru a obtine un certificat energetic Bucuresti astfel incat timpul si efortul pe care le depui sa fie minime, contacteaza specialistii de la Certificat-rapid.ro. Acestia te vor ajuta in 4 pasi simpli:

1. Contacteaza echipa Certificat-rapid.ro telefonic sau online. Fie telefonic, fie prin e-mail sau completand formularul de contact de pe site-ul companiei, ia legatura cu Certificat-rapid.ro, mai simplu si mai rapid de atat nu se poate. Daca vei folosi telefonul,vei fi rugat sa raspunzi la niste intrebari foarte importante despre constructia pentru care doresti sa obtii certificatul energetic. Aceste date sunt esentiale. In cazul contactului online, echipa Certificat-rapid.ro va reveni telefonic sau prin e-mail cu intrebarile necesare. Tot acum se va stabili si o vizita la imobil – locatia cladirii, data si ora -, actele necesare pe care este important sa le prezinti, pretul intregii lucrari. Ti se va raspunde la nedumeriri si intrebari;

2. Se efectueaza o scurta vizita din partea echipei. Vizita nu dureaza mai mult de 10-15 minute, insa este un timp pretios, foarte constructiv, in care se vor face masuratori de specialitate si diverse observatii;

3. Se elaboreaza certificatul energetic. Pe baza masuratorilor efectuate, a actelor transmise si a observatiilor ce s-au efectuat in timpul vizitei la imobil se va elabora certificatul energetic in maxim 24 h din momentul vizitei. Vrei sa fie gata in cateva ore? Se poate in regim de urgenta;

4. Se elibereaza certificatul energetic necesar. Se face plata serviciilor, iar tu intri in posesia certificatului energetic dorit. In timpul programului de lucru poti sa ridici chiar tu certificatul direct de la sediul companiei sau acesta poate fi expediat prin Posta Romana oriunde in tara, in acest ultim caz se va achita si taxa de transport.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege un certificat energetic Bucuresti de la Certificat-rapid.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Certificat-rapid.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0768-857.514 si 0314-203.130 sau trimite un e-mail pe adresa contact@certificat-rapid.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

}