2 tipuri de gazon sintetic de la Hattrick Sport

2 tipuri de gazon sintetic de la Hattrick SportGazonul din fata casei iti da batai de cap si orice ai face nu vrea si pace sa arate precum cele din filmele englezesti? Nu trebuie sa disperi, pentru toate exista o solutie! In cazul tau este vorba despre gazon sintetic.

Iti suna mult prea artificial pentru gusturile tale si pentru moda secolului XXI cand naturalul este la putere? Ei bine, incearca gazon sintetic si nu vei simti nicio diferenta. Ba da, de fapt exista o diferenta esentiala care te va face sa iubesti gazonul sintetic. Care este aceea? Va fi vesnic verde si bogat! Si asta fara ca tu sa te chinui, sa investesti timp si bani pentru obtinerea gazonului mult-visat.

De unde cumpar gazon sintetic?

Ingrijirea unui gazon natural este o adevarata arta. Trebuie sa ai multa cunoastere si experienta in domeniu si, nu in ultimul rand, rabdare si iarasi rabdare. Doar in acest mod vei obtine si tu un gazon natural ca in reviste. Insa pana la urma de ce sa te chinui daca poti opta pentru un gazon sintetic la fel de frumos ca si cel natural?

Hattrick Sport este compania care pune spre vanzare mai multe modele de gazoane sintetice si le si monteaza, pentru ca serviciile sale sa fie complete, iar tu sa te bucuri de investitia facuta.

De cate tipuri este gazonul sintetic pe care ti-l pune Hattrick Sport la dispozitie? Vorbim despre:

1. Gazon sintetic pentru terenurile sportive. Acesta are inaltimi variate, in functie de necesitatile tale si-ti va oferi exact terenul mult-visat, perfect pentru meciurile sportive.

2. Gazon sintetic pentru decor. Fie ca-l montezi in curte sau in fata casei, acest gazon are un aspect estetic deosebit si va schimba intreaga infatisare a casei tale. De acum incolo te vei putea mandri si tu cu o adevarata bijuterie vesnic verde. Hattrick Sport are mai multe modele dintre care poti alege.

Pe langa aceste 2 modele de gazoane sintetice, Hattrick Sport are pentru tine si diverse accesorii dintre care amintim de granulele de cauciuc speciale pentru gazonul sintetic, materialul geotextil care este absolut necesar pentru montajul gazonului, adezivii specifici utilizati tot pentru montaj si nisip cuartos pentru terenurile sportive infrumusetate cu gazon sintetic.

Avantaje gazon sintetic de la Hattrick Sport

De ce sa alegi totusi gazon sintetic? Deoarece acesta are o multime de avantaje care te vor scuti de multe batai de cap:

– Este foarte rezistent si are o durata mare de viata;

– Acest tip de gazon il poti intrebuinta in orice anotimp fie vara, fie iarna, fara nicio problema;

– Iti ofera conditii excelente de joc;

– Este uniform;

– Are un aspect estetic deosebit, iar aspectul general al terenului de joc va fi impecabil;

– Este vesnic verde;

– Costurile de intretinere sunt reduse;2 tipuri de gazon sintetic de la Hattrick Sport1

– Se monteaza usor si rapid;

– Gazonul sintetic este ideal si pentru terenurile pe care joaca profesionistii, dar si pentru amatori;

– Il poti folosi si ca decor in fata casei tale;

– Viteza mingii in timpul jocului este mai redusa, ceea ce permite jocului sa se desfasoare fara incidente;

– Are preturi bune de achizitie.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege gazon sintetic de la Hattrick Sport. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Hattrick Sport? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0745-508.700 si 0746-055.164 sau trimite un e-mail pe adresa schattrick@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

} else {