2 modele de rachete tenis de la eDepot

Rachete tenis sunt articole sportive formate dintr-un cadru cu maner si o retea de corzi intinse foarte bine si prinse de acest cadru. Pe langa rachete de tenis mai exista si rachete pentru badminton si rachete pentru squash. Care este rolul unei rachete? Acela de a lovi mingea, respectand regulile fiecarui joc.

Daca vrei sa ai parte de calitate garantata, cumpara rachete de tenis de pe eDepot, magazinul online care-ti pune la dispozitie fel si fel de articole sportive, astfel incat tu sa-ti petreci timpul liber intr-un mod cat mai sanatos si relaxant.

Top 2 modele de rachete de tenis de la eDepot

 

2 modele de rachete tenis de la eDepotFie ca esti amator sau profesionist, tenisul este un sport care nu numai ca-ti permite sa te mentii in forma, dar te ajuta sa te relaxezi si destresezi si sa socializezi cu alte persoane intr-un mod cat mai sanatos.

Pentru copii tenisul de camp este ideal, caci se deprind cu sportul si cu disciplina. Romania este si ea iubitoare de tenis si din acest motiv in tara se organizeaza multe concursuri pentru juniori. Insa pentru obtinerea de performante, piticul tau are nevoie si de o racheta de tenis potrivita. De unde o poti cumpara? De pe eDepot.

Rachetele de tenis pentru copii sunt confectionate, in general, din Carbon/Aluminiu sau Carbon/D3O/Innegra si sunt potrivite pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani. Lungimea variaza si ea de la 585 mm pana la 685 mm. Ai si garantie de 30 de zile, iar pretul este mai mult decat atractiv.

Pe eDepot gasesti si rachete de tenis pentru adulti, foarte multe modele, putand sa alegi in functie de preferinte si nevoi. Si pentru ca rachetele sunt diferite, specialistii eDepot iti stau la dispozitie cu consultanta gratuita pentru ca tu sa alegi racheta potrivita pentru tine.

Rachete tenis. Cum aleg racheta potrivita?

 

Atunci cand alegi o racheta trebuie sa tii seama de considerente legate de varsta, de nivelul de pregatire, dar si de alte aspecte la fel de importante, dupa cum urmeaza:

1. Greutatea rachetei. Daca esti copil sau incepator, alege o racheta de tenis mai usoara, deoarece este mai simplu de manevrat. Insa, in acest caz, lovitura ta nu va avea putere si nici nu o vei putea controla foarte bine. Un alt dezavantaj al rachetelor usoare este socul care se simte la nivelul bratului de pe urma loviturilor. In schimb, o racheta mai grea are avantaje precum: vibratie mai putina, zona optima de lovire si putere mai mare pentru lovituri.

2. Suprafata rachetei. Trebuie stiut ca o racheta cu o suprafata mica nu ofera putere mare loviturii, insa are un control mai bun asupra acesteia. In schimb, o racheta cu o suprafata mare genereaza multa putere pentru lovituri, confera confort si vibratii reduse. In functie de suprafata capului rachetei, acestea se clasifica astfel:

– Midsize;
– Midplus;
– Oversize;
– Super OS.

3. Numarul de corzi sau modul de racordare al rachetei. Exista rachete cu corzi principale/orizontale, care sunt in numar de 16-18, si rachete cu corzi transversale cu 18-20 corzi. O racheta cu corzi mai putine imprima loviturii efect mai puternic.

4. Stilul de joc;2 modele de rachete tenis de la eDepot1

5. Materialele din care sunt confectionate rachetele, dar si tehnologia de fabricatie;

6. Manerul rachetei, lungimea si balansul;

7. Tipul racordajului;

8. Tensiunea de racordare a rachetei.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege rachete tenis de la eDepot. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele eDepot? Pentru detalii, suna la numarul 0753-423.913 si 0721-641.821 sau trimite un e-mail pe adresa office@edepot.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

} else {