team buildingTeam building-ul este un factor important in orice mediu, obiectivul acestuia fiind acela de a specializa si a scoate la suprafata cele mai bune elemente dintr-o echipa, pentru a asigura dezvoltarea de sine si comunicarea pozitiva. Totodata, prin team building intelegem o gama larga de activitati, de obicei intr-un context de afaceri, pentru a imbunatati performanta echipei. Data fiind cererea destul de mare pentru astfel de activitati motivationale, pe piata au aparut o serie de companii care sa va ajute cu diferite servicii de acest gen. O astfel de firma specializata in dezvoltarea de solutii in domeniul resurselor umane, prin punerea la dispozitie a unor solutii personalizate raportate la nevoile dumneavoastra, este compania HR Analytics, cu sedii in centrul tarii la Sibiu si Brasov.

Sesiunile de team building se concentreaza inainte de toate pe individ, pe dezvoltarea lui si pe echipa, facand referire la comunicarea la nivel interuman. Prin programele de team building de la HR Analytics sunt aduse in atentia participantilor, elemente prin care acestia sunt indrumati catre principiile eficiente ale comunicarii la nivel de grup si la nivel de client. De obicei, intr-un team building sau intr-un curs de comunicare se invata tehnici de comunicare care trebuiesc utilizate contextual, mecanic si dupa legea imitatiei.

Activitatile de team building HR Analytics sunt menite sa dezvolte increderea si succesul echipei dumneavoastra, printr-un program de activitati conceput sa creasca coeziunea, cooperarea si abilitatile de comunicare din cadrul echipei. Programele de team building create de aceasta companie sunt orientate pe descoperirea, dezvoltarea si exersarea abilitatilor echipei, intr-un context distractiv si securizant.

HR Analytics va pune la dispozitie servicii de team building outdoor, care permit membrilor echipei sa ajunga intr-un spatiu in care isi pot asuma diferite roluri si pot experimenta noi modalitati de a lucra impreuna. De obicei, jocurile folosite sunt cu caracter practic, combinand eficient rezolvarea problemelor cu partea de distractie si amuzament. Prin evenimentele, jocurile si exercitiile organizate in aer liber, membrii echipei sunt ajutati sa-si depaseasca zona de confort, sa se autodescopere, sa descopere calitatile colegilor si sa se implice constient in dinamica grupului din care fac parte.

In ceea ce priveste capitolul beneficii, team building-ul outdoor oferit de compania HR Analytics are rezultate precum:

– increderea: o activitate de team building prin natura ei incurajeaza comunicarea. Fiecare membru al echipei intelege ca ideile si sugestiile lui sunt pretioase si sunt binevenite si utilizate. Implementarea de idei noi, rezolvarea problemelor si imbunatatirea sistemelor sunt comunicate in mod liber in echipa.

– eficienta: rezolvarea problemelor devine mult mai eficienta deoarece toti membrii echipei pot oferi idei din experienta lor, fara a se teme ca vor fi judecati.

– comunicarea: avand in vedere ca echipa lucreaza impreuna si jocurile din teambuilding incurajeaza comunicarea deschisa, nu mai exista grija conflictelor. Diferentele sunt discutate deschis si rezolvate fara a provoca prejudicii.

– motivarea: intr-o echipa bine construita, membrii sunt motivati si inspirati sa atinga obiective si sa mentina un nivel de productivitate ridicat. Aceasta motivatie devine contagioasa in interiorul echipei, incurajand fiecare membru sa performeze la standarde inalte.

– productivitatea: munca in echipa si productivitatea merg mana in mana. Prin jocuri si activitati de creativitate, intr-un training sau team building se dezvolta sau, pur si simplu, se redescopera echipe excelente. Iar echipele excelente sunt baza unui business de succes.

Date de contact:

HR analytics SIBIU

Adresa: Str. Mitropoliei, Nr. 5, Sibiu, Romania

e-mail: office@analytics.ro

Telefoane: 0731.023052, 0731.023051

HR analytics BRASOV

Adresa: Str. Ion Creanga Nr.11, Brasov, Romania

e-mail: brasov@analytics.ro

Telefoane: 0731.023052, 0731.02

Articol oferit de zoom-biz.ro

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);